sjung om studentens lyckliga dagar

vaknade av att en massa student flak åkte förbi och dunka musik! shiit sjukt att det redan är student tider. Det var alltså bara 1 år sedan jag stod där på flaket och tjoa, en underbar dag må jag säga! vi hade en soft chamange frulle, jag höll tal till våra kära lärare inför alla 3or på student lunchen, vädret var tip top och de enda dåliga på dagen var att just min klass (de flesta av oss) hann inte ta något enskilt student foto, det var riktigt ruttet!
Ja den dagen började iaf bra till skillnad från idag. köpte  med mig en yogurt,hallon,persika och en dricka och knata ut till stranden.Där höll dom på att fälla ner träd så gick vidare till träsket släppte lös kenzo bädda upp med filt och min frukost DÅ vaknade Minjah till liv och var inte glad.Hon ville inte äta,inte ligga i vagn inte var i famnen ingenting förutom att skrika ville hon så jag får fort packa ihop igen och rulla hemåt då sliter Kenzo till i kopplet så jag bränner mig i handen samtidigt som det ska gå förbi hundar byggarbetare och andra folk som käkat bläng sylta. Under hela tiden så skriker Minjah för full hals och det gör hon tills det är typ 3 min innan vi kommer hem.Väl hemma släpper det magont hon antagligen hade för hon är nu hur nöjd som helst.



mamma dotter mys

här har man precis badat lilla trollet och hon har fått på sig ny pyjamas...nu ska vi mysa lite sen blir de sängen för henne och mat för mig. ingen fettig pizza utan istället står årets första färsk potatis på menyn !!


helgen

Den här helgen har verkligen gått undan må jag säga. Började med att träffa pepparkakorna jennica och martin som hade med sig massa presenter till oss alla och jennica hade skrivit ett jätte fint brev till lilla M som var minst sagt rörande :') Vi hade iaf jätte trevligt och åt godmat, kollade på bilder, hade baby mys och pratade en massa.  Dagen efter att de hade åkt drog jag och Minjah med mamma till skäris, mötte upp min syrra och hade lite morsdag fika. Hade väl tänkt att shoppa lite till mig själv men nej nej här har man blivit en super snålis (iaf när det gäller till mig) så det blev bara hundmat,koppel och jätte snaskigt hundgodis till kenzo.
Bortskämda lilla Minjah fick även denna dag presenter, mamma hade köpt kläder hon kan ha under de varma dagarna som kommer i sommar, längtar. På kvällen åkte jag hjärtat och stefn hem till tess,linus och lilla Alicia där åt vi middag och kollade på skräckfilm till chirre svull. Det blev väldigt sent där så tror jag hamna i säng vid halv 2 och därefter amma Minjah 1 timme vilket gjorde att det blev för sent att lägga henne i sin egen säng så har väl inte sovit sådär jätte mycket inatt vilket jag känt av när jag jobbade idag. Nu sitter stefan och gaddar och jag ska planera och göra dagens middag innan det blir för sent och man blir lat och rullar ner till pizzan och äter..

morsdag

idag är min och alla andra mammors dag, men något firande blir det nog inte för jag har jobbat hela dagen och haft Minjah med mig. det gick förvånandsvärt bra faktsikt.
Pratade med tina påväg hem från jobbet och vi kom in på morsdag ämnet och vi båda har nog växt typ 5-10 år i huvudet senaste tiden för det är förens nu man börjar tänka på hur man betet sig mot stackars mamma som trots allt bara velat ens eget bästa. riktigt dåligt samvete är vad man får nu..Tänker ge mig fan på att inte min lilla dotter ska bli sånt busfrö som jag varit, förstår nu hur ont det måste ha gjort att ha mig som sitt barn ibland. för precis som min mamma vill jag och stefan självklart ge henne bara det bästa.




                                                                                  vår prinsessa

hemma fru

igår var jag en riktig hemma fru. först städa jag här hemma, dock damsög jag bara halva kök/vardagsrum eftersom damsugar påsen var full och jag kan inte byta. hur som helst så lyckades jag få de att se någorlunda städat ut här hemma, sedan slängde jag ihop en thaikyckling gryta och efterrätt som vart klart lagom till stefan kom hem från jobbet. När vi tryckt i oss massa mat och annat gott la vi oss i sängen och kollade på filmen om B.I.G, eller the notorious B.I.G. Jag älskar ju filmer som är verklighetsbaserade så självklart var det en film som föll mig på läppen :)

Nu måste jag passa på att dusha och sedan ut men hunden, blir en lååång promenad med tanke på det fina vädret.

Här finns mycket att titta på medans mamma lagar mat

the one and only notorious

welcome back

oj många dagar har gått sedan jag titta in här senast, busy mama!
har avklarat första arbetsdagen sedan lilla M kom, gick jätte bra! har varit på astrid lindgrens sjukhus  med Minjah och gjort extra kontroll av hennes höfter, vilket också gick jätte bra. Minjah visade inga tecken på att det skulle vara något knas på hennes höfter. Sedan har vi gått på föräldra gruppen för första gången, samt vägt och mätt lillan, ooooojoj vad hon växer, det är en stor tjej! hon har bytt kurva igen, sist låg hon på medel men nu har hon bytt till den över medel både på vikt och längd 4,5 kg och 55 cm lång. Igår avslutades dagen med att jag syrran Minjah och kenzo åkte hem till farmor och fikade och både hund och bebis impande på farmor :) eftersom farmor hört att kenzo var en "kamphund" var hon jätte rädd i början men de släppte när hon märkte hur lugn och snäll kenniz är.
Får inte glömma framstegen som har gjorts här hemma också, Minjah har börjat sova i sin egen säng, kl 12 inatt la jag henne i sin säng och där låg hon tills hon vaknade kl 4 inatt. därefter sov hon i våran säng men det är helt okej för då fick jag iaf sova 4 timmar helt ostört.
Idag är en dag jag väntat länge på, min älskade vän jennica (och martin förståss) har kommit hem från deras backpacking resa i asien. dom har varit borta sedan november och jag har längtat sååå, men nu är dom här :D
VÄLKOMMNA HEM <3

nee ska försöka få i mig frulle, yogurt med färska blåbär och sedan fortsätta städa här!


Life indeed can be fun if you really want to

LIFE OOOOOOOH LIIFE <3


första skrattet

igår kväll på sin 1 månaders dag kom första skrattet från minjah, det lät som den ljuvaste musik i mammas öron <3
idag har jag firat min pappas födelesdag med bakelse och hemma gjord pizza.Nu är det pumpa mjölk som gäller för imorrn ska jag ut i arbetslivet igen, 4 timmar utan minjah kommer bli tufft men då får hon ha pappamys så no need to worry!


första leendet på bild nyligen hemkommen från bb

effektiva jag

här hemma är det redan full rulle, duktiga jag var uppe till klockan 7 med tvätten, har hunnit köra en snabbstädning diskat och ätit frukost också. Nu fattas bara en lång promenad med kenzo för att jag ska vara riktigt duktig! Får dock se hur lång jag hinner med för först måste tvätten bli klar sedan kommer sandra hit idag.
Undrar också om jag ska lyckas smita förbi tumba c en snabbis för att leta amnings bh...

Igår kväll innan läggdags var Minjah väääldigt social. Hon låg på skötbordet med ett leende på läpparna och jollra loss, och jag har såklart aldrig kameran till hands när hon ler men igår lyckades jag fånga ett litet leende på bild iallafall :)



VÄRLDENS VACKRASTE 
 

picknick

har varit på picknick idag med Minjah jossa och benny. Vi satt ute i solen och fikade med bullar och jordgubbar och snick snackade lite sedan mötte vi pappa och jag lämnade hans busskort innan det blev hem gång för mig och Minjis. Jag skulle träffat frugan också men hon hann åka hem så vi har pratat av oss på telefon nu istället ;)
Känns som det är högtid för middag nu så ska väl ställa mig framför spisen medans min lilla bebis sover gott i sin vagn

Dagens dotter


Dagens mamma

bråttom bråttom

hur tänkte jag igr egentligen, Minjah blir ju en månad imorrn juu ;P men 4 veckor var hon igår!
Idag ska vi till huddinge, det blir en fika med syrran och benny sedan mys med frugan..Måste hem till familjen Magnusson också och hämta skötväskan och kenzos koppel som jag glömde där igår, idag när jag och kenzo var ute fick jag anvnda ett skärp som koppel så det var ju inte sådär jätte kul precis..
men nu är det bråttom bråttom

minjah matchar moster josefine

fröken knubbis ber en bön

älskade kenniz

1 månad

vilket väder det är ute, har redan varit ute en sväng idag men då hade jag inte ätit något så min kondis var på 0, lite jobbigt sådär! ska få i mig min väldigt sena frukost nu sedan blir det nog en promenad igen. Måste egentligen städa hemma också men de får vänta tills stefan kommer hem för Minjah har börjat blivit väldigt social och gillar inte att vara själv!!
en månad blir hon idag också lilla skruttan :)

lika som bär

har kommit underfun med vem Minjah är lik, ja förutom stefan alltså. MIN SYSTER PAULINE!! herreeguuud, när man kollar i hennes babyfoto album kan man tro att det är Minjah som ligger där, det är nästan skrämande.


hemma helg

Nästan hela helgen har spenderats hemma i huddinge med syrran. I lördags låg vi och hatade azerbajan tills vi somnade. Söndagen åkte jag och Minjah hem ett tag sen tillbaka igen och sov över yttligare en natt. Det var en jätte mysig helg och sedan när måndagen kom blev det dags att säga hejdå igen till syrran och sedan åkte vi hem till stefans mamma några timmar :) sedan har det inte hänt mycket alls förutom att jag nyss slavat bort min mobil, den är bara spårlöst försvunnen och jag hoppas den ligger här någonstans i röran. Måste äta upp min frukost/lunch nu så jag kan börja röja upp här hemma medans Minjah sover..

Moster pauline och Minjah

Minjah och Farmor Ann

Minjah spelar luft gitarr i pappas knä


i need a dollar dollar is what i need...


she's baaaaaaaaack!

igår kom rebecca över och sedan åkte vi tillsammans hem till mami o papi. Där möttes jag av en riktigt trevlig suprise, pauline min mellan syrra som kommit hem frn grekland under helgen!! Självklart fick hon mysa lite med Minjah och sedan kom resten av familjen min gudmor och Jeisy, vi åt grillat, massa choklad och avslutade med en feeeet maräng swiss :) när klockan var runt 10-halv 11 höll jag på att somna i soffan så jag och Minjah gick upp och la oss någon timme innan vi åkte hem.
Nu måste jag hämta in sista tvätten sedan blir chillmode ett par timmar innan vi åker tillbaka till huddinge! mamma och pappa har åkt till landet så jag och syrran å lilla bebis ska ha myskvväll hemma framför eurovision :D GO SWEDEN!

Josefine och benny lånade tydligen min kamera ;)

presenterna från Pauline, gudmor och mamma

M <3 nappen



my girls

blev en riktigt bra dag endå, trots ett mindre gråt anfall imorse. Efter att ha kissat av kenniz, ammat och tröstat en tjurig liten tjej åkte jag och minjah iväg till huddinge där mötte vi Elin Tina och lilla Nisse i sjödahls parken. Dom hade köpt picknick så där satt vi och fikade och snackade av oss ett tag innan det blev en mindre shopping runda. Duktiga jag har ju sparat mina julklapps pengar ett bra tag nu och kände att jag kunde använda mig av dom idag. Hittade ett solpuder, en hudkräm, en bikini, en bh (har nu tydligen 75 d OMG!!!!!) en lång klänningen och en liten sommar klänning till Minjah för bara en femhundring. Ganska nöjd må jag säga!
Hann med en glass i solen också sedan kom stefan och så hjälpte jag honom med att köpa nya skor.
Nu är vi hemma och stefan gaddar sin kusins kompis som har gått i samma gymnasium som mig, till och med gått i samma klass som några av mina gamla klasskompisar, jaa världen är allt bra liten.
Ska göra en enkel pasta nu sedan blir det eurovision song contest om det går idag vilket jag hoppas.



SMART TJEJ

åååååååå va irreterad jag är, så less på mig själv så tårarna sprutar just nu!!!! har matat in i mitt huvud att jag ska vara på ks halv 2 fast det egentligen är kvart i 9!! smart tjej, verkliigen
måste.ringa.mamma....

stora lilla tjejen

Igår bvc besök som gällde och Minjah blev vägd och mättes. Min lilla tjej börjar bli stor liten tjej för nu väger hon 3955 g och är 53 cm lång. Hon har bytt kurva också, från att ligga på kurvan under medel på vikt och längd till att nu ligga på medel. tror hon kommer bli en riktig liten knubbis snart :)
Idag ska vi iväg på mision, ska till karolinska sjukhuset i solna för en undersökning av Minjah's höfter. Själv tycker jag att det ska bli ganska läskigt att åka till kommunalt SJÄLV, men nu har jag inget annat val heller.
Måste ut med kenzo ett tag nu så han pallar vara själv ett par timmar här snart..

<3


vikt...

varit hos mamma och pappa hela eftermiddagen/kvällen och passade då på att ställa mig på vågen, ganska spännande må jag säga eftersom jag ser och märker att jag tappat en del. vågen stannade iaf på 52 kilo, vilket betyder att jag har iaf 3 kilo kvar att tappa innan jag är nöjd. Har alltid varit smal och även fast jag fortfarande är det känner jag mig pluffsig och vill ner till gammla vikten, eller under 50 sträcker! Så jag har bestämt att den 20;e maj alltså 1 månad efter att Minjah föddes är det okej för mig att börja träna. Hade tänkt att göra lite övningar hemma och försöka komma iväg någon kväll i veckán och springa, det skulle göra mig gott och bebisfläsket väck förhoppninsvis..

duktiga jag!

gick upp i tid imorse och knata ut med kenzo och sedan har jag städa här hemma,skurat damsugit och dammat :) till och med gott ner och pantat burkar. så nu sitter jag här ganska nöjd och unnar mig en fet och god blåbärs yougurt . men det ska jag inte göra länge till för jag vill ut i fina vädret. Måste göra mig klar och packa skötväskan för sedan ska jag och Minjah rulla till mamma och jag hoppas att jag kan få sola lite för det var alldeles för länge sedan jag fick träffa på solen om man bortser från igår då vi åkte in till stan för första gången.
Stefan hade fått metallflisa i ögat så vi åkte in allihopa till st görans ögon sjukhus och väntade i 2 timmar innan dom lyckades plocka ut flisan. Efter det åkte vi hem och hämtade kenzo åt lite thai mat i tumba sedan vidare hem till stefans familj där vi chillade resten av kvällen :)


lördag söndag

I lördags vaknade jag till en stor samling människor som befann sig på tullinge torget. Det var massa stånd och försäljningar, till och med ponny ridning för barn. Hur alla visste att man ska vara på tullinge torget denna dag är ju lite av ett mysterium men mycket folk var det iaf.
Själv bojkottade jag festligheterna och gick på en lång promenad till sjön istället. Kenzo fick bada och jaga en gås  som till varje pris skulle retas genom att simma i närheten av honom hela tiden. hur som helst så var det väldigt trevligt att sitta vid sjön för solen sken och Minjah låg och sov nästan hela tiden. När vi kom hem igen började det bli middags dags så jag gjorde en sallad och lite efterrätt sedan packade stefan picknick korgen och så satte vi oss ute på balkongen och åt =) då hade solen hunnit gå ner tvyärr så var inte så mysigt som det hade kunnat bli men det var endå riktigt skön att KUNNA sitta ute och äta utan att frysa ihjäl. På kvällen stannade vi inne och åt ännu mer vitchoklad mouse och massa snask till kvällen är din och djävulen bär prada :)
Imorse blev det lång sovmorgon, gick upp vid halv 1 och direkt ner till fiket för en brunch med Chrillan, Tina och johan. Nu är det gaddningar som står på schemat och jag tänkte snart börja rulla hem till mammsen och pappsen.


solen skiner

äntligen! håller på att göra mig i ordning för att knata ut i det fina vädret. Ska möta mira också så ska vi gå lång prommenad i vår vädret :)
Igår var familjen på utflykt, åkte till salem för att jag skulle lämna in lite jobb papper och sedan blev det en snabbvisit i tumba centrum.  Där suktade jag efter hm's bikinis medan Minjah's hungertålamod började ta slut så det blev inget köpt utan raka vägen hem istället.
på kvällen skippade vi middag och körde direkt på efterrätt istället. Jag gjorde en galet god vit chokladmouse toppad med mango men för mig blev det så gräddigt så efter typ 4 skedar var jag spyfärdig. Skulle ätit den där mousen medan jag va preggo istället för då hade jag kunnat sluka den direkt ;)

14 dagar

idag blir våran prinsessa 2 veckor gammal! det har vi firat genom att ligga kvar i sängen till halv 3 och jag har låtit luren legat på hyllan hela dagen, så skönt. Det behövs lurfria dagar ibland tycker jag.

Sandy och Eddie har varit på besök nyligen och när dom gick sov lilla damen så vi passade på att gå en liten promenad, har bara blivit korta rundor idag för det är så tråkigt väder.
Nu hör jag att det låter lite från vagnen så ska ta upp min lilla bebis och mysa med henne samt få styr på min föräldra ersättning, dags att ta ut mina dagar nu tycker jag!



bvc hembesök

har haft hembesök av bvc idag och fick en massa papper och info. Minjah fick vägas också och hon fortsätter öka i vikt! Nu sitter vi hela familjen i soffan och glor på tv.

Idag ska kenzo få extra mycket kärlek för stackarn sprang i full fart rakt in i glasdörren här utanför i korridoren så han började blöda lite ur munnen lilla stackarn :(

hmm dags att byta blöja?

natti natti

hörsel testet idag gick jätte bra och efter det var Minjah jätte hungrig så jag satte mig i en gömn liten hörna i väntrummet för att amma, då kommer de in 2 äldre snubbar och bara MÅSTE sitta i soffan brevid fast det finns typ 100 andra ledig, ser också i ögonvrån att ena sitter å glor! ush äckliga gubbar!! det slutade med att jag avslutade amingen och en arg minjah och mamma gick därifrån..
När vi kom hem var vi både ganska färdiga så vi tog en tupplur i soffan och sedan väcktes jag en timme senare av att max kom förbi. Stefan har gaddat honom hela kvällen och jag har legat i soffan och gråtit en skvätt till en unge i minuten följt av pizza svull.
Nu har jag pumpat mjölk också så inatt ska jag få sova förhoppningsvis hela natten och så ska stefan ta minjah :)
snabb dush nu sedan äntligen sängen.. natti natti

en kväll bland alla djuren

Kom precis in från en promenad, det började tyvärr regna lite och sedan kom hagel så det blev brottom på slutet. Nu sover sover mitt lilla gäng så jag får passa på att sitta framför datorn en snabbis för sedan jag måste göra mig i ordning. Klockan 1 ska vi åka till huddinge sjukhus för ett hörsel test på Minjah.
Igår kväll var jag och Minjah hemma i huddinge och åt mat, GRILLAT :D !
Lilla Minjah kommer iaf inte bli hundrädd kan man ju konstatera redan nu för hos mamma och pappa finns alltid ett gäng hundar som vill nosa pussa och undersöka. Igår fick hon också mysa med lilla valpen heffaklumpen som bara är 2 veckor äldre än henne...
Nej nu börjar jag bli stressad, påklädning och matning gäller nu sen måste vi rulla!

Mara blev alldeles kär i Minjah och ville gärna tvätta hennes öron

Lilla heffaklumpen myser

heffaklumpen och minjah


min katt lillkissen <3

torsdag-lördag

äntligen lite data tid! Minjah sover fortfarande så får passa på att skriva lite kort om de dagar som har varit..
Torsdag: Var ute på promenad med kenzo och Minjah, solen sken och kenzo fick bada och jaga ankor. Rebecca kom förbi och bjöd på donken lunch som vi picknikade på i solen. Hon åkte tillbaka med kenniz medan jag och Minjah gick hem. Vi snackade lite skit hemma innan hon åkte iväg. Sedan kom min fru tina förbi med en massa fina presenter från henne och peter. Vi mös med min lilla bebis och åt en glass ute med tyvärr inte i solen för den hade hunnit gå ner så det vart lite kyligt. På kvällen blev det ännu mer mys med familjen framför tv'n.


Fredag: Jag var på bvc och Minjah fick mätas och vägas, hon har växt 2 cm är nu alltså 51 cm lång och väger 3525 g, hon har gått upp nästan ett halvt kilo sedan födsel stora tjejen.Stefan slutade tidigt så när han kom hem hade jag pumpat mjölk och så åkte han iväg med min prinsessa hem till sandra medan jag storstäda här hemma, vilket verkligen behövdes eftersom det inte hade blivit gjort på över 1 och en halv vecka. När han kom tillbaka åt vi tacos och kollade på film fast jag somnade i soffan så det bev inte mycket film tiittande för min del ;)
 ( inga bilder  togs denna dag så onsdagsbilden får ersätta fredagsen bild)

Lördag: Dagen startades av att Minjah fick sig ett morgon bad vilket hon gillade starkt. På eftermiddagen kom sandra och busfröet Liam förbi och bjöd oss på fika och blöjor :) Vid 4 kom Habbe och Ann och hämtade upp oss och vi rullade ut till hölö hem till chrillan och tina där vi firade valborg och tinas födelsedag med korv med bröd, paj och massa snask. På hemvägen stannade vi till hos habbe och ann och Minjah fick sig ett litet mellanmål. När vi kom hem sen var jag döööötrött så det blev sängen direkt.




mysigt i nya badrocken från mormor

RSS 2.0