skit problem

inte så intressant men otroligt häpnadsväckande, minjah hade inte bajsat på hela dagen och så nu på kvällen kom allt! det var så mycket skit så de rann ut till ryggen och nådde hela vägen till axlarna! behövdes en dush för att få bort allt, och kläderna är bara att slänga de går tvärr inte rädda denna gång, ja så kan det gå!
här hemma är det jätte varmt och vi har typ öppnat varenda fönster men inget tycks hjälpa, och stackars Minjah har svett pärlor över hela huvudet..nu är det dags för mig att kolla på några unga mödrar avsnitt tills stefan gaddat klart

jordgubbs picknick

igår åkte ju som sagt jag och minjah till huddinge där vi mötte elin, vi köpte med oss jordgubbar,hallon,munkar och dricka och satt sedan på gräset och bara åt och prata, och såklart amma för min del..jätte mysigt var det och jag har sett nu att jag fick lite färg på axlarna även fast jag fick smyga in till skuggan då och då pga av Minjah..
Minjah fick jätte fina presenter av elin också som kommer sitta perfekt om någon vecka =) och jag köpte äntligen en solhatt till M, den får hon andvända idag för snart ska vi gå ut och gå LÄNGE!


tack världens bästa bebis!

inatt sov Minjah från 01-8:15. shiit va skönt med en hel natts sömn :D
dags att fånga dagen nu, måste äta och gå med kenzo sen blir det picknick mys med elin

allt går sönder

alldeles nyss när jag tog av mig mina solglajjor så hoppade glaset ur ena ögat ur föll ner på golver och gick i tusen bitar :( det var desutom mina favvo glasögon som jag fick av jennica. Inte nog med det så har internet knasat flera dagar samt att min kamera jag köpte i vintras börjar knasa, jag lägger in alla bilder på datorn men sedan när man ska andvända kameran visar den minnet fullt :S ... hmm något är emot mig just nu!



 ett glatt morgon troll <3


gotte grisarna

igår var lilla familjen hemma i grödinge hos stefans föräldrar fram tills kvällen. Kenzo var förståss överlycklig över att vara där och få busa med högtryckstvätten. det bjöds på en massa god mat och efterätt och jag tillbringade två tredje delar av tiden till att amma typ. Minjah har kommit in i någon äta HELA TIDEN period, och eftersom hon vägrar ha napp numera äter hon inte bara för att hon är hungrig utan för hon tycker det är mysigt,speciellt innan hon ska sova eller när hon sover!
dock är hon inte den enda som svullar loss numera, har ätit upp mig säkert 2 kilo tyngre under den här lång helgen. Efterrätter godis och fika har stått på menyn varje dag och idag var inte heller något undantag. Jag gjorde gino med jordgubbar banan och kiwi med glass till de, eftersom det blev typ hälften kvar blir det nog svullodag imorrn med men sedan är det bra, då är det långa promenader och nyttig mat som gäller ett tag!





midsommar helgen

Dagen innan midsommar kom jossa och benny hit och hämtade upp mig och minjah. Först åkte vi till bennys mammas torp i katrineholm där vi lämnade av katterna, fikade och fick en massa jordgubbar! Där efter åkte vi vidare mot örebro, kom fram till landet lagom till middags dags så vi lastade bara av alla väskor och rullade sedan till affär och handlade inför helgen. Efter att vi ätit både en massa mat och godis kom farmor så då gick vi in till henne en stund innan det var dags för sängen. På midsommar förmiddag kom mamma pappa och hundflocken också så det blev fullt hus och alla gjorde i ordning midsommar maten förutom jag och minjah. När allt var klart gick vi ner till min farbror med familj och åt sill,paj,grillat, färskpotatis,tårta och en massa godis!Allt vi gjorde från att vi kom dit till att vi kom hem var att äta känns det som..
midsommar dagen blev lugn med en massa mat den med. sedan på kvällen åkte vi hem och tror både jag och minjah led av matkoma för vi somnade redan vid halv 12!


mot landet

tog precis en ammingspaus ifrån packandet, mycket är det som ska med nu när man har barn även fast vi bara ska vara borta 2 dagar! vi lämnar stefan och kenzo hemma som ska jobba de här dagarna medans jag Minjah och våran stora packning åker till landet och firar midsommar med familjen hund och katt flocken


insomnia

jahopp inatt igen, legat i sängen 2 timmar snart ihopp om att somna men för mycket tankar som snurrar i mitt huvud. På dagarna rullar det på.Man har saker att göra och för det mesta är min lilla baby vaken och överväldigar mig med sina små framsteg. Hon ger mig sitt leende som gör så att man slutar tänka, glömmer allt det jobbiga. Men sedan kommer natten krypandes tillsammans med det jobbiga...
För bara några dagar sedan förändrades mitt och framför allt min kärastes liv för all framtid. Det gör ont i mig att tänka på de som hänt och måste nu vänja mig vid tanken på att livet och framtiden som jag tänkt mig inte kommer att bli den jag trodde det skulle bli. det kommer inte bli det du trodde de skulle bli.
 Önskar det fanns något att göra för att ändra på det här men det går inte, kommer aldrig att gå.
Jag hoppas bara så innerligt att du orkar ta dig igenom det här för jag vet att du har kraften i dig, du är stark och så fort du känner att du tappar orken då kommer jag alltid finnas vid din sida och hjälpa dig att finna den igen...


höstens klänning made by me

Mina designade klänning på NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


ja de här är vad jag sysselsatt mig med senaste halvtimmen


återbesök

idag åkte  jag och minjah iväg på återbesök hos min gamla barnmorska, tog blodtryck på mig och allt annat jag fick göra när jag var preggo. Då ingår ju självklart vägning och enligt deras gamla våg väger jag nu 48 kg, back on track alltså men vet inte om jag vågar lita på den vågen den var så gammal men och andra sidan kan jag ju ha alla mina gamla kläder så det är inte helt omöjligt att jag väger som förrut... När vi kom hem gick vi och la oss och vila men vi råkade somna och vaknade när stefan kom hem. dags för en väldigt sen middag nu!

Minjah låtsas snusa ?


Minjah i väntan på att åka till babyland


Minjah i sin nya babysitter som hon fick av mormor



Minjah är lite surig



minjah just nu

gammal depp musik


skit dag

regnet öser ner , stökigt hemma och stefan har tagt med sig tvättstugenycklarna till jobbet så ingen tvättning idag heller! Desutom kan jag inte tänka på annat än min bästa vän och önskar det fanns något att göra för att lindra smärtan i den sitationen hon befinner sig i...hur kan världen vara så grym mot den som förtjänar det minst


himmlen har just fått en till ängel

jag kan inte förstå att det har hänt, jag kan inte heller förstå varför.
du var så vacker, likt din månads blomma ros men precis som att du kom till vår jord för tidigt togs du ifrån oss alleles för tidigt! kan inte säga annat än att du kommer vara saknad så länge vi lever.
vila i frid du vackra lilla ros



vi älskar dig


new born

nu när tina precis fött barn och vi har hälsat på bb får man tillbaka så många minnen.
 Allt minns man som det vore igår förutom smärtan som man glömmer alldeles för fort. Då vet jag att jag ansåg att jag befann mig i helvetet i 27 timmar men nu när man ser tillbaka så minns man bara det fina.
 Som när hon slog upp sina stora blåa ögon för första gången och tittade på mig som vi kännt varandra i en evighet :')



klimax av lycka <3


grå dag

det tråkiga vädret gjorde att vi låg kvar i sängen till 1! skönt men klart jag hellre hade gått up tidigt om jag fått vara i solen. När vi hade gått upp var kenzo förstås jätte nödig så gick ut direkt men en kort runda, köpte lite yougurt som jag precis smaskat i mig. Minjah är vaken nu så det är hennes tur att få äta medan jag kollar på mia och klara




8 veckor <3

i 8 veckor har vi haft dig hos oss nu underbara dotter! älskar dig oändligt


body obsession

har gjort iaf hälften av dagens sysslor än, det är inte lätt att få gjort lite dammsugning här för minjah har blivit jätte lätt väckt om hon inte sover i min famn..
Kollat på gammla bilder och hitta då en bild på min gamla mage. undra vad som krävs för att få tillbaka den för jag gjorde ju inget för att få den.Hade ju tänkt förrut att jag skulle börja träna hemma men det har jag lagt på hyllan nu, ska låta mig själv vara otight så länge jag ammar det blir för omständigt annars

 ------->-------->



god morgon

Minjah sover i vagnen och jag passar på att äta frulle, måste göra det fort för jag måste hinna med att städa här hemma idag :( Kenzo har bitit sönder Minjah leksak så det ligger leksaksflisor över hela golvet, disk måste diskas, hallen ska rensas och alla skåp ska dammas av. Tur att det inte är så bra väder då känns det iaf lite bättre och vara inne och hålla på med såna här tråkigheter

bb

min och Minjah's dag har spenderats på södersjukhusets BB. jätte mysigt har vi haft det med tina och mini bebisen vicktoria, hon är verkligen den minsta människan jag någonsin skådat. Minjah såg ut en jätte i gemföresle. Liten och späd är hon men såå söt, och man ser tydligt redan nu både mor och far i henne!
tina och jag har inte gjort mycket annat än tagit en fika men endå så rusade timmarna iväg och precis innan jag skulle gå kom Anette tim milla och melissa dit så det blev fort väldigt trångt men Minjah och Melissa hann hälsa på varanndra vilket var till melissas stora glädje men inte Minjahs för hon blev jätte rädd för henne när hon skratta!



sjukling

när jag vaknade imorse kände jag direkt att detta kommer inte bli en bra dag. Har jätte ont  halsen så jag kan inte ens vrida huvudet , samt huvudvärk som gör att jag bli alldeles yr när jag ställer mig upp. Så idag blir det till att stanna inne, har gått en liten runda med kenzo och pantat burkar redan men mer än så tänker jag inte anstränga mig idag. Ska ligga i soffan inlindad i filtar med minjah hela dagen dricka massa vatten och äta iskall yogurt som svalkar i halsen...

tänker ligga inbäddad som tina lillebror hela dagen


human centipede

sjuk film vi har sett idag, männskliga tusenfotingen något B men helt crazy. Att bli fast sydd med munnen in i någons anus är ju lite utöver det vanliga. Stefan somna såklart men vi andra satt uppe och irreterades över alla extremt korkade människor som alltid är med i skräck filmer. Sedan 20 över 11 följde jag och kenzo, jennica å marre till tåget och efter att jag kom in har jag bara ammat, minjah somnade dock en stund då la jag ner henne i sin säng men där låg hon bara någon minut innan jag hörde att hon låg och snaska på sin hand, då kunde jag inte låta bli att ta upp henne igen. Nu har hon somnat här igen så måste passa på  att lägga henne för om ca 4 timmar är det dags igen,natti natti


städa

Äntligen lyckats städa lite idag. Medans jag städa låg Minjah på en filt på golvet och jag hade hängt upp leksaker ovanför henne, när hon lessnade på det satte jag på lite john lennon video's som hon jollrade till och kollade på med stor spänning. Precis när jag var klar var hon hungrig men åt inte mycket innan hon deckade av sin matkoma :)
Nu kommer snart kvällen gäster hit, jennica och martin !


Morgon trött prinsessa


När Minjah träffade faster sandra i helgen fick hon lite preseneter av henne som Minjah kommer kunna växa in i till slutet av sommarn, jätte gulliga!


20110612

sitter som besatt och betar av avsnitt efter avsnittn av Mia och Klara, måste dock slita mig från det roliga snart för att laga lite mat  innan det blir försent..

och nu har lilla evita äntligen födds, grattis tina och peter till lilla tjejen <3
väntar med spänning på att få träffa er!

helg mys

igår vid halv 3 kom sandra och hämtade upp mig stefan minjah och kenzo och så rullade vi ut hem till grödinge. Där var vi hela dagen och kvällen,minjah fick bada i en mini mini pool och fick då användning av sin baddräkt för första gången, kenzo fick leka med sin bästis högtrycks tvätten medan vi åt äppelpaj,grillat och massa annat gott. Rullade typ hem efter den dagen! När vi kom hem skulle jag och stefan kolla klart på 'dinner for schmucks' för andra gången men jag hann såklart somna så får väl kolla på den idag för tredje gången.
idag har jag jobbat 3,5 timme typ, det gick ganska bra tills jag prata med stefan som sa att Minjah vägrar ta flaskan, SKYNDA HEM! då blev jag såklart rätt så stressad och bara längtade hem till min prinsessa. När jag väl är hemma så hade minjah endå lyckats äta lite ur flaskan och va en riktig trött mössa så nu sover hon på mitt bröst :)





sunny friday

idag har solen gassat på rejält. Dock låg jag bara i solen max en timme, dels är jag för rastlös och dels har jag en liten bebbe som behöver mig titt som tätt. Men fan va varmt det varit idag, min klänning satt klistrad på mig efter att jag gick från huddinge hem till mamma, inte så fresh! för minjah har det självklart varit jätte varmt också så mamma har bäddat om i hennes vagn så det blivit något svalare.
ikväll är jag minjah och kenzo ensamma här hemma för stefan har åkt och fiskat så får väl se om jag lyckas dusha, minst sagt behövligt

 



omg

sitter och är på mitt bästa humör, på gränsen till extas faktiskt! när jag vaknade såg jag att jag fått mess från tina som säger att hennes vatten gått :D det här är sååååå spännande! lycka till <3

känner mig som en kriminell

imorse efter att jag ätit frulle så låg minjah fortfarande och sov så jag ville inte väcka henne genom att lägga henne i vagnen men jag ville verkligen ut i solen. Så jag tar med filt och hoppar ut genom sovrums fönstret där det finns ett litet tak, bäddar upp och lägger mig och solar men jag fick typ ångest av att vara där. Kändes som om jag gjorde något jätte busigt, kände mig som om jag var kriminell ! Så där var jag typ 10 min innan jag hoppade in igen och la minjah i vagnen för att sedan knata ut. var ute minst 1 timme och sista biten tyckte kenzo nog var jobbig, för han gick bakom mig och jag fick nästan dra hem honom. Nu är vi återhämtade och det är faktiskt svettigare här hemma så går nog ut snart igen..

sötaste ungen i stan



här var det livat

oj märkte nu att hela dagen har gått och jag har inte ens varit ute! antar att det behövs såna här slappa dagar också, för slappa det är verkligen alla här hemma! max deckade typ direkt när han kom hit och sedan kollade jag stefan och minjah på sunes sommar sen precis i slutet hör jag en snarkning då hade stefan och minjah också somnat. Till och med kenzo sover!

resa

en regning dag som denna sitter jag och kollar billiga resor. egentligen skulle jag kika på resor till i vinter men fastnade på sista minuten istället, hittade någon till grekland med flyg och hotell för runt 4 tusen för hela familjen, det är faktiskt billigare än att åka till tex gotland som jag var sugen på först. jag är verkligen sugen på att komma iväg till värmen men kanske inte e någon bra ide med Minjah som inte vill  befinna sig i värmen..Hur som helst, om det nu blir någon resa blir det endå i juli då vi har semster och ekonomi fört.

bvc

imorse gick jag motvilligt upp vid 9 för att bege mig till föräldra gruppen. Var jätte trött så hade inte alls någon större lust att gå dit men när jag väl var där var det helt okej. satt och snacka en massa baby problem 1 timme sen var det dags för vägning och mätning. Jag var först med att ta av minjah kläderna och gå dit. Nu väger hon 5040 gram och är 56 cm lång. alltså har hon gått upp ett halvt kilo och växt 2 cm på 2 veckor, här går det undan ! på vikten ligger hon fortfarande över "medel" men på längden har hon gått ner till "medel" sträcket. Inget konstigt med det hon är bara lite knubbig helt enkelt, precis som en bebis ska va!
Efter bvc gick jag ut med kenzo innan mamma hämtade upp mig och M. egentligen skulle kenzo få hänga med men tvärr fanns det löp tik där så det gick inte. hos mamma blev det fika och solning innan vi åkte hem igen. Ikväll blir det fiskning för familjen..


national dagen

vilken underbar dag det har varit idag, lyckats fått tillbringa flera timmar i solen. varit hemma hos svärföräldrarna ända fram till typ halv 9. började med en fika och därefter åkte Ann iväg och köpte ammnings napp till mig eftersom Minjah vägrar amma utan den där skiten, gud vad jag ångrar nu att jag började med den. Men efter att hon fick i sig lite föda blev hon nöjd vilket är det viktigaste. Sandra micke och minjahs kusse Liam kom förbi också. Sedan när farmor Ann började blåsa såpbubblor åt Liam kom Kenzo på att dom var ju ganska roliga att försöka fånga vilket bjöd på en underhållande show :) Kenzo har verkligen levt the good life idag.
Nu sover Minjah i pappas famn så det blir nog dush för mig sedan ska jag kolla på Mulan.


summer time

vädret här är ju på top nästan varje dag så känns så dumt att sitta framför datorn, men nu medan minjah ammar tänkte jag passa på att sammanfatta de senaste dagarna.
i fredags var jag ute lång prommenad med kenniz och vagnen innan jag åkte till salem  för att lämna lite jobb papper. Mötte min bohem jennica och vi gick tillsammans ner till tåget där vi mötte mártin innan vi skiljdes åt. På kvällen var jag med tina genom telefon ;) sen vid 2 tiden lyckades jag få Minjah att sova. Sov 4 timmar sen gick jag upp för att jobba. Älskade frugan kom då hit och hämtade M så jag kunde sticka iväg till jobbet. Jobbet denna helg var jätte roligt, var på tomtits och käka donken sen åkte vi. Jag åkte direkt till huddinge mötte tina, anette och min dotter som hade vägrat ersättnings mjölk så när jag tog henne var hon såklart jätte hungrig. Vi satte oss i en park i huddinge, minjah fick äta medan fru och jag snacka skit. Därefter rulla jag hem tll mamma och pappa, dom var på landet så var där själv. Inte helt sälv dock syrran kom över och gjorde mat och hade med sig snask så vi hann sola, äta god mat och slappa framför tvn innan det bara blev jag och Minjah. När jag vaknade på söndag morgonen hade minjis bajsat igenom sin pyjamas så det blev bad för hennes del och för första gången  badade vi tillsammans :) när vi båda var rena och fina gick vi till huddinge där jag blev tvungen att köpa en tjock tröja till henne ( hade inte räknat med att det skulle bli lite kyligt när jag packade hennes reseväska) sedan rulla vi vidare till kärrtorp. Där var min bästa vän tinas BABYSHOWER. Både elin och tina hade lagt ner ett jätte fint jobb på alla tårtor och bakelser som fanns där. Babykära elin hade såklart köpt de bästa babypresenterna så det kändes som mina gåvor var köpte på uff eller nått :p
Det var en trevlig babyshower fika iaf och halv 8 åkte jag minjah och mira hem. När jag och lilla M kom hem till pappa så ville hann leka lite med Minjah och vad gör hon då? hon börjar as garva!! två gånger gav hon ifrån sig ett riktigt härligt skratt åt sin pappa som blev så rörd att han började gråta. nåväl det börjar bli för svettigt för att sitta här och jag måste göra mig i ordning för vi ska hem till grödinge idag.










måste lägga till :
Min bästa vän min kära fru. älskar dig för att du ställer upp i vått och torrt och för att du är den jag kan berätta ALLT FÖR  <3

klänning time

nu börjar det verkligen bli sommar och då är det klänning som gäller. love it


trött stugan

klockan är över 10 och jag är inte trött, woho kors i taket! Inte har jag sovit middag heller, utan tror det beror på lilla Minjah som börjar sova allt längre i sin egen säng. Igår la jag henne där halv2, då var hon fortfarande vaken men garanterat mätt och belåten så hon somnade där efter bara några minuter sedan vaknade hon inte förens halv 7 imorse. skönt
hoppas den där sov rutinen håller i sig. Nu är det jag som är den pigga här hemma för en gångs skull, stefan ligger helt deckad på soffan, minjah är nybadad och har somnat inlindad i sitt badlakan och till och med kenzo har deckat. Ganska tråkigt endå att vara vaken själv men efter att jag rastat kenniz för kvällen hoppas jag också att jag blir trött borde inte vara något problem för imorrn ska jag gå upp riktigt tidigt och ta ALL tvätt som vi samlat på oss alldeles för länge samt stor städning här hemma vilket också var alldeles för länge sedan.


RSS 2.0