Valborg

image descriptionValborg och jag ser ut som carrie i mitt korta lockiga hår , men skit samma idag är det inga bekymmer

Hej och hå nu kan minjah gå

Sedan minjah var 9-10 månader har hon tagit några steg och gått runt möblerna. Men enda sedan hon fyllde ett år förra veckan har hon börjat gå på riktigt. Nu vill hon heller inget annat än att bara gå gå och gå :)

 image descriptionL

Vårligt igen


Äntligen härligt vår väder ute har väntat så länge på de här dagarna! Nu vill jag vara ute hela tiden men Minjah är sjuk så är osäker på hur mycket hon kan vistas ute nu.. Var iaf ute 1,5 timme och gick med minjis och moses och det va så himla skönt :)
Tidigare idag hade jag besök utav syrrorna men i olika omgångar, först kom pilla och hade med sig frukost och efter någon timme kom Jossa och tog med mig och Minjah på storhandling. Så himla skönt med mat i kyl frys och skafferi,  tack <3image description

Lite träning

image description
Kom precis hem ifrån gymmet, hela 10 min blev det eftersom minjah vaknade från sin eftermiddags sömn och barnpassning va slut redan när vi kom dit. Efter träningen köpte jag och Elin glass, årets första glass utomhus och minjah fick sitt favorit fika banan. Nu står middag på schemat och jag är riktigt sugen på grillat svårt dock när man bor i lägenhet så de får nog bli det näst bästa alternativet,affärs grillad kyckling

Ständigt oflyt

Typiskt min (o)tur att när jag väl får en dator så pajar den direkt...känns som om typ allt gått emot mig senaste tiden och igår var värsta dagen på länge. Keno åkte till sin nya familj vilket var skit jobbigt samtidigt som det innerst inne känns bra eftersom han kommer få det så mycket bättre att få bo ute på landet och få leva med någon som kan ge han allt ...  Men Inte nog med att han åkte utan jag hade ett olustigt samtal med f.k där jag brast ut i gråt då jag insåg att jag snart sitter utan jobb och utan pengar. Att hela tiden få leva som en fattiglapp har tärt mycket på mitt psyke sista tiden. jag uppskattar såklart tiden jag har här hemma med minjah varje dag men jag längtar efter att få börja jobba igen tjäna pengar igen. Att jag har min familj att falla tillbaka på nu när allt är tufft är otroligt skönt men jag vill vara självständig. Tycker det känns fel att föräldrar ska behöva bidra med pengar eller mat till sina vuxna barn, låt gå någon månad eller två när det krisar men mer än så är bara tecken på misslyckande. Aja alla gör ju som de själva vill i slut ändan och det viktigaste är väl endå att man har någon att falla tillbaka på när det verkligen behövs. Nu är det bäst för mig att få lite sömn så jag har starka nya tag imorgon :)

köra bil och ruskigt väder

vilken onice dag det har varit idag, eller iaf borjan vaknade av galna magsmartor och var jatte grinig hela formiddagen, sen vande det och jag gick till bilskolan dar jag spenderade 90 minuter av att forsoka ta till mig av kloka rad. Gick ganska sa bra enda, ett stort steg narmare korkortet!
Nu ska jag gora lite enchiladas och hindra minjah fran att ata hund mat..


IM BACK

jihaaa! tillbaka med bloggen igen, kanns valdigt skont efter att ha varit blogg fri i nastan ett halv ar! Ett halv ar utan dator  nufortiden ar for manga manniskor en bedrift och sa aven for mig, men nu ar datorn har tack mamma och det ska utnyttjas till fullo.
Under de har 5 manaderna som gatt har hant sa mycket att jag kanner att de inte ar nagon ide att sammanfatta allt utan borjar om fran dar jag ar nu och just nu i denna sekund sitter jag och vantar pa att min lilla prinsessbakelse ska komma hem fran sin pappa. Har en del att fixa innan hon kommer hit sa best att avrunda har!


RSS 2.0