En regnig torsdag

Idag var första gången någon jag känner kommer å äter på jobbet :) Mira o hennes
Mamma kom utan att de ens visste att jag jobba . Mira stannade kvar i stan och väntade på mig tills jag slutat så efter jobbet drog vi hem till henne och åt sjukt stark och överkokt pasta innan jag begav mig hem. Så nu sitter jag här hemma ännu en kväll helt själv hemma. Tack Gud för tv o internet annars hade jag blivit galen här hemma. Dags att gå och lägga mig nu så de blir fredag fort för då ska jag äntligen jobba med Elin!
image description

Sov morgon

Åh vilken efterlängtad sovmorgon jag precis fick. Vaknade först vid halv 9 då tänkte minjah gå upp men efter att hon fick  ligga i min säng ångrade hon sig nog för vi  sov nästan till halv 12 :)
image description

Smile

Åh vilken seg dag de varit idag men snart kommer tiden springa förbi för snart kommer min lilla tjej hem! Längtat så mycket att jag var nära på att börja gråta när det kom in en bebis i hennes ålder på resturangen! Imorrn är jag ledig också :) image description

Euforisk

Nu är det jobb jobb och mera jobb som gäller för min del, jobbade helgen men lyckades skynda hem och hann se iaf halva eurovision till min stora glädje förstås :) nu tänkte jag vara fröken duktig och träna innan jobbet men då är tågen försenade så vet inte hur mycket träning det kommer hinnas med! Men vad gör de egentligen?! Känner mmig genuint lycklig just nu, alla motgångar rinner av mig, saknar bara min lilla älskling

rysningar




Kvällen är räddad

Igår kom minjah hem med magsjuka vilket såklart medförde en intensiv natt. Bytte ner kräkts säng kläder två gånger. Tur som tusan att det fanns en ledig tvätt tid idag! Men nu ser jag framemot kvällen, lyckades äntligen hitta nya ben and Jerrys glassen som jag ska frossa i innan jag också drabbas av magsjukan!
image description

Vilken helg!

En lång och väldigt händelserik helg har nu kommit och gått. Har jobbat mycket, sprungit runt så mycket på jobbet att jag har blåsor på fötterna, Men de kommer vara så värt varende droppe blod och svett när lönen kommer. Ska vara föräldra ledig 5 dagar till nu sen är det jobb på heltid som gäller! Men det känns jäkligt bra, känner att jag har en grym sommar framför mig!  Och sist men absolut inte minst grattis frugan till den fina Lill killen :)
Godnatt
image description

ett år sedan, så fort tiden går i backspegeln


en dålig dag väldigt dålig

är opedagogisk och irreterad. vaknar och får elaka onödiga sms (inte ovanligt) åker till gymmet och barnpassningen är full så strosar omkring en timme och gör ett nytt försök men då vägrar minjah att lämna mig, så fort jag släppte hennes hand blev hon helt förkrossad så det vart ingen träning idag heller. Vet inte när jag ska ha tid med det för fredag- söndag jobbar jag. Okej är väldigt glad och tacksam över att ha fått jobb såklart, hann bara lämna in cv och samma dag ringde chefen upp och bad mig provjobba, och efter att ha provjobbat 2 timmar fick jag skriva på kontrakt :) stort tack till bästa arbetsledaren Elin som hjälpte mig med detta !!
Nu gäller det bara att en viss person inte förstör det här för mig, har en stark känsla av det. Men jag kommer köra samma stil tillbaka nu, trött på att vara snäll och till lags.
Ska köra mitt eget race nu, mitt bara mitt och du är inte välkommen att vara med mitt race längre!

image description

Hoppsan

Blev för rastlös och insåg att Nelly hade en hel del överskotts hår, så jag började plocka och en tid och MASSA hår senare hade jag trimmat en hund! Visste inte att jag kunde sånt men antar att jag är en naturbegåvning när det kommer till hundar ;)
image description
Tror det är dags att byta dammsugare påsen .....

Glada dagar går förbi Glada dagars magi

Några riktigt bra dagar har gått förbi, det har varit skönt väder och en riktigt bra sak har hänt men väntar med att ta ut glädjen tills på måndag. Nu är mitt lilla gull hos sin pappa över natten så jag ska passa på att göra allt som är tråkigt ikväll, alltså tvätta och städa och mysa med en blöt hund, förhoppningsvis är hon ju inte blöt hela kvällen vi råkade bara  matcha in promenaden med spöregnet som precis lämnade tullinge!
image descriptionimage description

två dagar i trötthet

Igår hängde jag med elin, det blev lite träning och picknick i solen eller det var ju egentligen mest skugga. Efter att ha rört på sig och fått en rejäl nypa frisk luft var jag helt slut på kvällen. Har varit helt slut idag  med men av en helt annan anledning, knappt rört på mig en meter och så råkade jag somna med minjah nu när hon sov middag vilket gjorde att jag blev bara ännu mer trött .Man blir så seg av att inte göra någonting alls! 
Saknar att ha en hund som tvingar ut en på långa promenader varje dag..


 

Pappadagen

Idag kom Stefan hit och var med minjah några timmar och hon blir lika förkrossad varje gång han åker, det är jätte jobbigt att se henne så ledsen men med lite kramar och favorit maten torkades tårarna. Nu på kvällen har prinsessan varit jätte gosig med mig och varvat med klappar, kramar och pussar. Tror jag ska passa på att ha lite manikyr tid nu, alldeles för länge sedan!
image description

Våffel frukost

image description

Häng hos frugan

image description image description
Imorse när vi här hemma var vakna och mätta gick vi ut och slängde sopporna och möttes av en folk samling på 100 pers, tydligen var det kläm käcka tullinge dagen idag så det blev bråttom in göra sig redo och packa väskan för att åka till Tina. Minjah jagade och gosade massor med saga, lämpligt nog har hon precis insett innebörden klappa fint. Hon är en riktig katt lover. Hängde hos Tina tills det blev kväll och då vi tog bussen, andra bussen och tåget hem :)

Min dotter

När du sover ibland och det är tyst här hemma, då när jag bara har mina egna tankar som sällskap börjar jag gråta av lycka för att just du har kommit till just mig

 image description

Huddinge

Varit hos mamma och pappa hela dagen och ätit massa mat och fika. Fin putsat mitt cv har jag gjort nu också så nu gäller det bara att gå till bibblan imorrn och skriva ut det skicka iväg och hålla tummarna!       image descriptionimage descriptionimage description

Lång och skön dag

Jag är jätte trött men har fortfarande inte duschat idag och jag har min parmesan kyckling i ungen, är i god tid för morgondagens middag kan man ju lugnt säga! Lång dag för mig idag men har också hunnit med både städning, få lite färg på kroppen och nu på kvällen har jag varit med Mira. Skrattat så magen värker åt alla frisyrer minjah fått stå ut med ikväll!
 
 image descriptionimage description

Hemma fix

image description image description 

Tydligen har detvarit fett bra väder idag men det har jag inte fått tagit del  av.gick ner till parken med sjuklingen men hon va inte så pigg på att vara ute och leka idag så det vart en dag inomhus. Men fick iaf lite gjort inomhus, jag har tvättat  fått upp minjahs tavla på väggen och nya lampan har kommit på plats i hallen.

RSS 2.0