sjukling

ush fy fan vad jag mår skit, har världens ondaste hals, är förkyld och feber till de. Skulle ha jobbat inatt men jag vart tvungen att sjuk anmäla mig.
Igår var jag trots halsen duktig och betala alla räkningar som skulle betalas och de gick på 2000 spänn!!! shiit galet, så nu va man fattig igen. Efter de va klart mötte jag syster och spiros å följde med till stan, trots att jag mådde skit ville jag ju passa på att umgås med min syster eftersom vi nästan aldrig ses!! Fick lite saker gjorda där också,eftersom de var mellandags rea köpte några toppar och en present till syrran. Fick också en hel del outfits till Minjah :) ååå va de börjar bli verkligt när man tänker att de ska ligga en liten kropp innanför dom där kläderna.
Har dock bestämt att allt inte ska vara super sött socker rosa men de är inte så lätt när de typ bara finns rosa eller blått å välja mellan. Hur som helst är jag super nöjd med alla kläder hon fick :)
idag mår jag ju som sagt skit men måste endå ta mig ut å säga hejdå till syrran som åker hem till grekland idag, får se om jag bara kan möta dom vid tåget så jag slipper gå hela vägen från huddinge hem till mamma å pappa å sen tillbaka igen!
Nu måste jag dusha för har kall svettats hela natten så är inte sådär super fräsh.

husmor jas

sitter som en gammal husmor och syr :) eller aa lagar min jacka som jag måste ha nu för min korta jacka kan jag inte stänga längre och det är alldeles för kallt för att springa runt med öppen jacka..
Idag har jag inte mått särskilt bra, har jätte ont i halsen och ibland så försvinner rösten. Men jag gick till jobbet endå vilket känns jävligt bra nu i efterhand, desutom va de inte så jobbigt eftersom jag fick ligga på sofflocket å vila mesta dels av förmiddagen. Jag måste sy färdigt nu, leta rätt på bilder som ska vara på bloggen och sen är nog sängen för jag är helt slut efter idag.

Grattis min finaste fru tina som kom ut ur garderoben idag ;) baby mamas sommar 2011 <3

im special...Mummy told me so!

har just kommit hem nu, och min hals börjar bli riktigt jobbig :( kanske håller på att få någon jävla vinter influensa...
Hur som helst, jag blev upphämtad i huddinge av frugan, hon å jag mötte carro en snabbis sedan åkte vi vidare hem till mamsen å pappsen. Var underbart att få träffa min syrra igen!! hon har ju inte sett min mage innan så jag trodde hon skulle tycka jag va jätte stor men de tyckte hon konstigt nog inte. Hade lite jobbiga samtal med mamma och pappa också men till slut så löste det sig. Har kommit fram till att jag ska satsa 100% på att fixa mitt körkort innan Minjah ska komma, de skulle kännas så skönt att ha de klart tills dess!
Jag Spiros, Pillis och Tina satt och diskuterade namn och jag kom på att Maria är ett gammalt familjenamn som den först födde dottern i familjen alltid ska ha som namn, oftast mellan namn... Men hur ska jag få in de när jag redan kommit på 3 fina namn, hmm får klura på den lite tror jag.
Åt jätte god kalkon med potatis å grönsaker också och min lilla skrutt katt va jätte förtjust i kalkonen ;) men hon va också skit sur på mig,tycker nog jag har övergett henne (vilket jag faktiskt har gjort) men jag hoppas hon kan bo här i lägenheten med mig snart för jag saknar henne så otroligt mycket. Hon är väldigt speciell för mig den kissen <3
oj vad sentimental jag blev nu igen, haha lätt att bli de nu för tiden. Super känslig tjej ;)
Innan jag och tina åkte så fick jag min jul klapp av min syster, fick bla smink (eftersom hon tyckte att jag snodde så mycket från henne när vi bodde hemma) ett armband och örhängen sett och presenter till Minjah. Det är en liten hello kitty mjukdjur som hon kan snutta på och 2 sjukt söta bodys från grekland. På den ena står det "i want to be tall as a Giraffe" och på andra " im special...Mummy told me so" tusen tack!
Nu är det dags för mig sova så jag orkar med jobbet imorrn....




nowhere boy

precis kollat klart på nowhere boy, började med den igår men somnade efter bara 10 min. jätte bra film som handlar om john lennon.(ush vilket på något sätt hemskt öde den mannen hade)
Imorse blev jag väckt av att älskadejennica ringde mig från indien :) saknar henne! När vi hade lagt på och jag gått upp märkte jag att jag inte mår helt reko, har huvudvärk å känner mig sådär små sjuk :/ får se de från den ljusa sidan och tänka att de är tur att jag känner så idag när jag är ledig för imorrn måste jag piggna till för då är de working time igen...

Nu ska jag slappa ett litet tag till sen är det dags för att göra mig i ordning för att åka hem till mor å far i huddinge!



Minjah <3

spelar ingen roll, kön eller färg mitt liv blir ditt liv , min ofödde dvärg
när du öppnar dina ögon ser allt besvär står jag vid din sida
genom allt de jag svär
fråga vad du vill men om jag inte har nått svar
då ska jag söka över alla fucking hav
ge dig allt som jag själv gickmiste om
ge dig ett val men lära dig av kristendom
kom ihåg det finns val att välja ta det rätta jag ber dig snälla


halsbränna

kom precis hem å har väldens hals bränna efter alla onyttigheter som bjudits på idag.
Imorse var jag gaaalet trött efter att ha jobbat hela julen, men duktig som jag är tvingade jag mig upp imorse å gick iväg till jobbet. Jag och min brukare skulle åkt å shoppat i skäris hade vi bestämt men planerna ändrades och de blev en sväng till tumba istället, å lika bra va de eftersom ALLT är stängt idag.. När vi kom hem från äventyret va vi lagom frussna och tog de lugnt sista timmen, vilket var väldigt behövligt för min del. Kl halv 6 eller iof något senare slutade jag och blev upphämtat :) Jag och rebecca åkte till heron å åt på pizza hut samt att jag blev bjuden på premieren av Easy A(?) det va en sådär små lustig rulle som  fick mig att skratta och Minjah att sparka iaf (;
Nu är jag heeeeeeelt slut och mår nästan illa (skulle inte ätit godis)... ska leta efter någon film att ladda ner som är skön att somna till. IMORRN ÄR DET SOV MORGON :D
Godnatt

(vecka 24)

tjockis

känner mig som en riktigt tjockis, väger REDAN 9 kilo över min normalvikt och har 16 vckor kvar till bf... I januari ska jag börja simma och i samma vevva kan man ju börja äta nyttigare, eller iaf inte äta godis VARJE DAG!
aja, nu står julen runt hörnet å jag vet att stefans mamma har gjort massa julgodis så får vä passa på att svulla loss nu i julhelgen ;)
Men nu är de dags för dushen å sen sängen, ska dock kolla på film ikväll ( nowhere boy, boy A) för imorrn har jag sovmorgon :D sååå skönt, ska passa på att verkligen vila ut imorrn för sedan blir det jobb 24 timmar!



Vill också kunna anställa personlig kock å tränare, inte konstigt dessa människor ser ut typ exakt som innan 2 veckor efter att klämt ut ungen

första inlägget

ligger i soffan, nyvaken och kollar på las vegas med minjah som sparkar loss inne i magen. Måste skaffa en kamera för att min blogg ska bli en komplett minnes resa senare i framtiden!



peace!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0