dumma data

Min dator har pajjat, den ligger just nu på lagning och imorrn får jag veta om den är fixad eller om det är helt kört! Så olägligt men det kanske aldrig finns något lämpligt tillfälle att något ska gå sönder.
Nu sitter jag på bibblan och har bara några minuter kvar sen ska jag lämna in min vinterjacka på lagning.

tandläkarbesök

Imorse var jag hos tandläkaren, var mest orolig för hål efter alla sötsaker jag stoppar i mig men inte ett enda hål hade jag. Tänderna såg bra ut förutom ett litet problem, mina visdomständer. Dom växer helt skevt, istället för att växa stående så växer dom liggandes. Fick se mina röngten bilder och det såg inte bra, så resultatet av detta är att jag ska dit och operera bort dom om en månad. Då kommer dom snitta upp, plocka ut tanden och lite ben runt om och sedan avsluta med 4-5 stygn. Jag blev ganska skärrad när jag fick höra de här eller mer skärrad av att man inte blir sövd utan bara får lokal bedövning så jag ska få lugnande innan och hoppas det är starka grejer för och inte typ som lust gas för de är helt meningslöst för mig. Det som känns mest surt är att alla mina sparpengar kommer försvinna efter operationerna. Pengar jag inte kommer kunna se röken av igen förens jag börjar jobba igen. Men vad ska man göra, sånt är livet!
Efter tandläkaren gick jag mamma och Pilla ut på promenad med hund flocken i 1,5 timme fast det kändes som 3 timmar och när jag kom hem vart det mat på momangen för både mig och Minjah. Nu väntar jag på att idol börjar igen sen blir det bums i säng

det går undan

Skrattar åt lite "gamla" bilder, hittade några från när Minjah började lära sig att sitta själv då det blev många vurpor. Inte så länge sedan men endå har det hänt så mycket i hennes utveckling sedan dess, nu står hon ju till och med själv, fast med lite stöd från tex bordet förståss

aajj...

mina fötter is killing me just nu, har hängt i stan med Mira hela dagen med alldeles för dumma skor. Minjah var hemma hos min syrra/blivande gudmor den tiden och hade varit jätte nöjd hela tiden och skrattat en massa åt hennes katter :)
Själv hittade jag inte något utav de jag letade efter men lite annat och ett fint hår band till Minjis som ska passa hennes dopklänning. Nu ska jag massera mina stackars fötter ett tag medan hjärtat sover sen blire middag.

måndag

Känns skönt med måndag igen för nu kan jag kolla på ensam mamma söker och drömmen om ett barn igen, har blivit sån torsk på att följa alla dokusåpor som finns. Men innan det blir kväll ska jag försöka ta ork till mig och städa färdigt här hemma och bege mig ut på lång promenad.
Måste sätta igång med allt nu isället för att fastna här framför datorn och kolla på allt man vill ha men inte kan köpa..
Minjah i hennes älskade dush

fars afton

Idag är det tydligen fars afton och en ganska kall sådan. Snart kommer mira hit med lite cider som vi tänkte smutta på. Har ju slutat amma under dagarna nu mera och ammar endast på natten och morgonen, vill egentligen sluta helt men eftersom minjah inte dricker välling går det ju inte än.
Nu vaknade minjah efter att ha sovit i 2,5 timme!!!!

11-11-11

imorse gick jag upp utvilad efter en lugn natt. Fick besök utav käraste systrarna också som kom med saffrans längd och kakor. Har slukat i mig en halv liter hallon lakrits glass nu under kvällen också. Skrämande hur mycket socker jag får i mig, såg i vanligording på Efter 10 imorse och då handlade de om just sockerberoende och jag tror fan jag är det, men för såna som är så illa ute som mig klarar inte att sluta på egen hand utan jag måste tydligen skaffa hjälp. Får se hur det blir med den saken men jag tycker synd om mina stackars tänder.
Nu är det dags för mig hoppa ner i sängen och imorrn blire dejt med Mira..
<3 sverige

frost morgon

god morgon, ser ut att vara en kall morgon idag för all frost lurade mina trötta ögon så jag trodde det hade snöat. Igår var det egentligen min städ dag men skippade det och åkte in  till stan istället, fönstershoppade och åt lite med min kära Tina, åkte hem och tog det lugnt med hemma gjord pizza. Så idag har jag massor av städning framför mig, men först blir det frukost och promenad.

en bra dag

Idag har vi varit hemma hos Sandra Micke Liam och nya lilla bebisen. Så mysig och otroligt liten, fast hon är nästan exakt lika liten som minjah var när hon föddes,skiljer endast 90 g. Bara det att man glömmer hur små dom är så fort.
Jag fick njuta av lite nyfödd kärlek idag iaf. Minjah och Liam busade tillsammans och det är så roligt att se dom tillsammans, kusin kärlek! Ser fram emot att se dom alla växa upp ihop.
Nu ska jag och lortgrisen dusha lite sedan bädda ner oss i soffan tillsammans med gårdagen godispåse.

.


tjuvgrannar

jävla luffare som bor i mitt hus! Har haft tvätttid precis och innan de köpte jag stort paket nytt tvättmedel och skölj medel och råkade lämna kvar de medan jag gick ut med kenzo. När jag kommer tillbaka är allt borta, och desutom är de ingenannan som har tvätttid idag utan någon bara gick in för att sno. Vill flytta härifrån, inte just för den här händelsen såklart men är så jävla less på min lägenhet, på att det är så långt ifrån stan och på att de e så litet! vill bara dra, vad har jag att sakna häromkring egentligen..?

my babies.



välkommen ut till världen

Idag fick Minjah äntligen sin andra kusin, en liten tjej den här gången. Är så glad för Sandras skull att allt gick bra och ser med glädje fram emot att få se det lilla tillskottet!
Den här dagen i övrigt har väl inte varit särskilt skoj, har gått runt och varit trött och sliten efter nattens hålligång och den tidiga morgonen. MEN, det har faktiskt lönat sig hitlls att vi gick upp halv 9 imorse för minjah sover sedan en timme tillbaka och jag har min egna tid för mig själv nu. Ska lägga in min soffa på blocket och kanske kolla på sex and the city sedan hoppas jag att jag somnar för det behöver jag.
minjah älskar att gå runt i sin gåstol att hon går av sig strumporna

RSS 2.0