klänningen har anlänt

gick fortare än förväntat och den satt som en smäck!

syster dejt

idag gick jag upp och åt lite frullis sedan raka vägen ut på 1 timmes promenad med kenzo, lyckades släppa honom lös också medan minjah sussa söt i vagnen! Efter att vi kom hem blev det dush för kenzo vilket resulterade i att det luktade blöt hund i hela lägenheten. Därefter kom josefine hit och vi köpte lite fika och lunchade sedan kom andra storasyster pauline också hit. så en massa cupcakes bullar och kakor ligger i min mage nu! Hade iaf trevligt och nu är det tyst och städat här igen. Dags att börja med middagen nu då om inte minjah vaknar, juste hon gjorde något nytt idag! känns som om något nytt händer i hennes utveckling varje dag faktiskt, men idag satt hon framåt lutad i sin babysittern för att komma åt leksakerna och kunna stoppa i mun

duktiga jag!

gud nu känner jag mig tillfreds :) har varit igång hela dagen nästan med att fixa här hemma, damsugit skurat dammat plockat och sist men inte minst äntligen rensat kylen! uuuussshh för gammal mjölk asså fyfan, spyan var nära men jag klarade det så nu är det tomt och rent i kylen. Måste gå och slänga allt gammal kylskåps skit nu och köpa morötter till Minjah's puré men det får vänta tills prinssesan vaknat, eller ska jag kanske väcka henne hon har faktiskt sovit i 2 timmar nu!

mammas kanin

mamis lilla bunny efter badet idag! Nu nedräkning till svenska hollywood fruar

slut på helgen..

helgen har rusat förbi som vanligt, i lördags gick jag upp TIDIGT och åkte iväg hem till Anne och habbe där jag stannade hela dagen och kvällen, var riktigt skönt och uppskattat att få komma ut ditt och snacka, vila och äta gott! Sedan idag fick jag och baby fin besök utav Sofie och lex som stannade fram tills det var dags för middag,sliskig pizza för mig och en närande palsternacka puré till Minjah. Desutom gjorde Minjah något nytt idag, hon låg på magen fullkomligt nöjd, (hon har alltid blivit ledsen innan) och var såååå när att vända sig om från rygg till mage! min tjej det.
Nu är det snart måndag igen, ganska skönt endå för jag längtar till svenska hollywood fruar och till helgen som kommer :) natti natti



im in love

Åh älskar minidresses <3
Råkade slinka in på shopping av misstag men så hittade jag den här och kunde inte stå emot. Brukar inte lägga mer än en röding på en klänning men de här ska ju bli min b-day klänning så jag ser det som en present till mig själv, det är jag värd

ingen minjah

just nu har jag egen tid, minjah har åkt iväg för att vara med pappa farmor farfar och faster. Så nu sitter jag och kenzo här helt ensamma! Saknar såklart min prinsessa men jag ska verkligen passa på och njuta, trodde först jag skulle göra lite nytta typ rensa kylen och städa men tror fan inte jag pallar de längre. Har varit ute i skogen med kenzo precis så nu ska jag nog bara njuta av att ta en lång dush och kanske lite nagelvård :)

a good day indeed

japp igår blev en bra dag precis som jag förstod. Sandra kom hit vid 12 och stannade några timmar, väldigt roligt tycker jag att hon nu också är hemma på dagarna! På kvällen sedan kollade jag på teen mum säsong 3 wihoo och busade med Minjah. Hon var extremt lättroad igår mitt lilla charmtroll, det räckte med att jag gick förbi henne när hon satt i soffan och sa HEJ så brast hon ut i skrattattack!
nu ska Minjah sova en stund i min famn medan jag fortsätter med teen mom, därefter är det dags för lagning utav palsternackapuré.

morgon stund har guld i mun

brukar ha ett uselt morgon humör men idag känns riktigt bra faktiskt!

happy minjah

imorse var det planerat att gå till föräldra gruppen på bvc men när klockan ringde kände jag ingen ork till de, har ingen lust alls egentligen att gå dit och samtala om alla vardags problem men kanske går dit nästa gång för minjah's skull! Fick iaf ligga och dra mig i sängen länge innan vi steg up och gick ut på prommis. därefter blev det städning innan Ann kom på en fika. Minjah tyckte farmor var lika rolig som vanligt :)Sedan fick det bli en kort promenad med vildingen Kenniz eftersom han slet upp sina tramdynor igår när vi kasta boll. Till middag gjorde jag taco paj som jag tyvär mådde illa av efter, för mycket smör smak :( Dags för dush medan Minjah kollar på sin favorit Gummy bear nuki nuki sen ska jag äntligen se slutet av seven pounds
världens gladaste bebis

hatar

fyfaan va jag hatar oansvariga männskor! blir riktigt äcklad över hur egoistisk man kan vara

Seven Pounds

har gått runt och kollat i lite affärer idag men helt i onödan eftersom jag såklart inte hitta något. Minjah ville i vanlig ordning inte ligga i vagnen utan hon skulle bäras runt tills hon somnade! dock fick hon ligga i vagnen på hem vägen tll mamma och pappa. Nu är vi hemma igen och Minjah är väldigt social just nu så ska busa med henne tills hon blir trött och då ska jag kolla på Seven pounds :)

en rejäl sovmorgon

Igår kom min fru hit och åt middag med mig och så kollade vi på premium dokumentärer om gäng brudar i usa och mexico, haha alltså vilka äckliga "tjejer" det är, riktiga psykon! På kvällen körde hon mig och minjah hem till min syster. Åkte hem ganska sent och eftersom det är ung 08 nu var det fullt med skrikiga fjortisar på tåget men minjah var så trött så hon somnade endå sedan har hon sovit enda till halv 10 imorse! Nu ska jag bara föra över lite pengar sedan åker vi och träffar P igen!

grattis min lilla prinsessa på din 4 månaders dag


JAG HOPPAS JAG DRÖMMER ATT MARKEN DU GÅR PÅ GÅR SÖNDER


jag hoppas ditt vin blir till vatten
jag hoppas blixten prickar dig
hälsa till satan vi hörs
jag hoppas att olika olyckor händer
du vet vad jag känner jag vet att du hör
jag hoppas du får leva med dig resten av ditt liv
att du lever med det i all evig tid

jag hooka' dig en plats att bo när det var svårt
gav dig min axel när du var full av gråt
låna dig pengar för att klara dina knipor

vill hellre genom leva 99 jävla vintrar
att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
än att någonsin igen känna dina vibbar
du ljög fan bättre än delfinerna simmar
huvudpersonen i mina sämsta minnen



mamma <3 minjah

FÖRALLTID



home sweet home

åkte hem till mami o papi där faktiskt HELA familjen fanns :) skratta åt gamla videos från förr, åt en jävla massa vilket resulterade i magont och sedan fick jag med mig videokameran hem också så jag kan filma minjah. Nu är kenzo kissad och nöj och vi ligger i sängen och ska väl somna inom 1-2 timmar för imorrn väntar nya äventyr!

efterlängtade dag!!

god morgon fina dag!! solen skiner, minjah sov 9 timmar non stop inatt och nu står Kenzo och pussar på minjah medans hon är morgon social. Ska äta min frukost nu sedan blir det lång prommenad med kenzo sedan åker jag o minjah och träffar min älskade syster som flyttat hem från grekland inatt :D sett fram emot idag hela veckan!
mammas flicka <3

lill lördagen

har precis dammsugit för tredje dagen i rad! blir ju aldrig rent känns det som och jag fattar inte varför men antar att kenzo är den stora boven i dramat. nu är det iaf färdig städat och nu ska jag bara ta de lugnt fram tills typ 6 då jag ska börja md min thaigryta, längtat efter den maten länge nu och idag käner jag att jag har tiden och orken till att göra den!  Gårdagen däremot bjöd inte på någon matlagning alls. Åkte ju till skäris med jennica hennes mami och minjah, hittade inget av det jag kom dit för att köpa. Inte ens ett ynka litet rea plagg, för efter att jag fick Minjah så märker jag hur jag värderar pengar helt annorlunda, känns onödigt att shoppa tex en tröja till mig själv när man kan få 3 tröjor till minjah för samma pris. så inget köpt igår med andra ord. Efter skäris åkte vi hem till mig hämta kenzo och vidare till tumba var där ett tag sedan hem igen och då kom mártin och slutligen stefan också. På kvällen fick Minjah visa jennica och mártin hur fint hon kan skratta innan hon nattades.

soffhäng

god morgon,god dag,god kväll! shit vilken slapp dag det har varit. Minjah sov till halv 12 idag och efter att hon vaknat började jag och stefan städa här hemma eftesom han var ledig idag! efter städningen var minjah ganska gnällig (tänder på g?)och det släppte inte förens kl 16 typ då hon somnade och har nu sovit i 2 timmar medan jag har zappat på tv'n. Nu är det dags för middag och även det blir slappt, pasta med pesto! sedan blir kvällen lika slapp som dagen varit, kanske lika bra att ladda batterierna för morgon dagen kommer nog bli mer händelserik, ska shoppa och pyssla med jennica
papi o minjah

djurplågare

ASSÅ FYFAN! kolla på nyheterna och ser att det är någon idiot som går runt och knivskär hästar i löfstagård i huddinge, gården ligger i närheten av där jag har vuxit upp ! ush hemska människor, hur kan man göra så mot oskyldiga djur :(

möss jakt

idag var vi i tumba centrum för att hitta en mössa till minjah, hon har ju redan vuxit ur alla mössor som finns här hemma! hittade till slut en fin liten mössa och även massa annat hon skulle vilja ha men det andra får vänta till slutet av veckan då det finns mer kosing i pengapungen! när vi kom hem igen fick Minjah lite potatispuré medan jag och stefan åt hederlig husmankost: grädd stuvad pytt i panna! När stefan åt upp mina rester fick han något stort slemigt unket i munnen som inte var pytt i panna, så nu blir det aldrig mer eldorados pytt. Eller aldrig mer billigt skit för vi lyckas alltd få i oss nått ben eller annat snuskigt! Nu måste jag hitta någon bra film för ikväll och ta fram gårdagens godis skål!

smakportion 14/8

Igår fick Minjah sin allra första smakportion, det blev en potatispure av potatis bröstmjölk och smör (ueek)
Till en början var hon väldigt skeptisk och fick kvälvningar men efter att ha varmt på puren lite gick det ner med glädje. Hon blev jätte glad och skrek glädje skjut och skratta när hon fick äta den varma purén!

helgen

helgen har varit riktigt slapp, lördagen iaf. sov länge åt pizza kollade klart på weeds och gick ut till skogen med kenzo. hittade ett nytt ställe där han kunde springa lös på men han lyckades såklart hitta ett lerträsk så vi fick gå ner till sjön och kasta lite pinne också och då vart han ren igen. Minjah har börjat ogilla att ligga i vagnen då hon har kommit på att det är mycket roligare att vara uppe i famnen och se sig omkring. Så jag bar runt på henne och fick gratis armträning samtidigt! I söndags var det jobb för min del, ganska konstig arbetsdag må jag säga eftersom dagen spenderades på elgiganten för lyssna på ALLA deras damsugare. Slappt kan tyckas men jag var helt slut efter att ha stått och lyssnat på damsugarna så väl hemma igen efter 4 timmar fick stefan laga maten medans jag njöt av att boxern funkar igen. Åt en massa godis och somnade faktiskt på soffan för första gången på länge!

it's all about you <3



fika på taxinge slott

Igår åkte jag mamma minjah och jossa till taxinge slott och fikade. Vi tog massa olika bakverk och sedan delade vi på allt =) Det var jätte gott men ska inte förneka att jag gick därifrån lite smått illamående. Efter taxinge skulle jag egentligen hem till tina för middag och mys men planerna ändrades till tanto istället och jag tvivlar på att Minjah skulle uppskatta tanto en sensommar kväll. Så istället blev det som vanligt bara jag och Minjah här hemma som kollade på weeds innan det blev dags för sängen, och nu imorse låg vi en timme i sängen och bara mös och pratade med varanndra.

kaxig tjej haha !



dop

Nu är dopet bokat och fanns inte tid förens 27 november!!! åååh va irreterande, Minjah kommer vara jätte stor då 7 månader och 1 vecka gammal men nu får det vara så eller inget dop alls. Är faktiskt riktigt besviken men får väl göra det bästa utav sitationen och se de som en chans att hinna planera allt i riktigt god tid.

besatt

Både jag och stefan har snöat in oss på weeds . Dags för några avsnitt nu sen är det bara 1 säsong kvar!!

...

igår vart det e tur till grödinge där Minjah fick hälsa på farmor och farfar, faster farbror och kusin. Dock så råkade både jag och Minjah somna knappt en timme på soffan och när vi vaknade var det dags att ta bussen tillbaka, lite trist! På kvällen sen somnade Minjah halv 10 vilket betydde att hon inte en ens hunnit få på sig pyjamas så hon fick sova i sina kläder för när jag la ner henne i sin säng vid 11-halv 12  visste jag att vaknar hon nu är hon vaken 1 timme sen vill hon äta 1 timme så det fick bli så. Detta resulterade i att hon vaknade kl 3 inatt och därefter har hon sovit hos mig i min säng.Nog om det, nu ska jag ut med kenzo ett tag sen åka och fika med mormor,mamma och syster därefter bli det nog en sväng hem till tina!

god morgon torsdag

Redan torsdag men det känns som tisdag, den här veckan har gått jätte fort tycker jag. I tisdags vart det vaccination vilket också inkluderade vägning och mätning. Vaccinationen var verkligen hemsk att se, stefan fick hålla i Minjah medan jag satt och bet i händerna, desutom var barnmorskan barsk och stressig vilket gjorde det ännu mer synd omlilla älskling. Vägning och mätning av Minjah var däremot lite roligare, 6770 g och 64 cm lång, vilket innebär att jag är bara 1 meter (99 cm)längre än Minjah och då är hon 3,5 månad gammal, kan tro att hon iaf kommer bli längre än mig!
Tillbaka till vaccinations historian, Minjah blev lite febrig och gnällig på  kvällen sedan och sov till typ halv 1 på onsdags "morgon" med typ 3 mat uppehåll under morgonen. Då hann jag bara bädda sängen och slänga på mig lite kläder innan Sandra Micke och Liam kom på besök en snabbis, fikade på stefans cheesecake innan de åkte igen sedan vart det soffan resten av dagen och kvällen med tanke på det tråkiga spö regn vädret. idag ser det ut här innefrån att vara bättre väder, hoppas på det håller i sig
ingen bild kan tydligen laddas upp

söndags kväll hos mormor och morfar


fixar dag

Nu blir det en kort paus ifrån allt fixande, idag håller jag på att få allt gjort som skulle gjorts ör länge sedan. Rensar hyllorna, skriver i Minjah's baby böcker, sätter in foton i fotoalbum och har även ringt försäkringskassan och fixat så dom nu drar 30 % skatt av mig istället för 25%, tagit bort ersättning för hela förra veckan. Ringt kyrkan fö dop bokining också men fan det går inte bra, kyrkan är ju ledig i september vilket vi vill men då är kyrklokalerna där fkat efter hålls fullbokade fram till novmber och det går inte. Minjah är en stor tjej och i novmber är hon 7 månader gammal och kommer antagligen inte ens komma i en dop klänning, så nu ska både stefan och jag kolla efter någon annan lokal.
Nej nu behöver Minjah få i sig lite mat innan vi fortsätter här hemma och innan datan lägger av helt och hållet

nu ere fredags mys

kvällen är här och jag ska bara mysa med minjah tills vi sommnar. eller jag ska ha litet weeds maraton, ska ladda ner säsong3 nu så den finns redo. min arbetsdag idag har varit soft, legat på stranden större delen av dagen och lyckats proppa i mig pannkakor,bullar och glass och spelat en massa uno. Nu när jag kom hem så kände jag dock av lite solsting eller möjligtvis näringsbrits så gjorde en lite hälsosammare middag, lax broccoli färskpotatis och hallomi. nu blir det maraton tills mörkret faller

nöjd tjej

oh yes en dag kvar på jobet sen ere klart! dagarna går fort endå och idag var det ett besök på musik museet som stod på agendan. därefter kom habbe och hämtade mig i tumba och vi rulla hem till grödinge där ann stefan och älsklings minjah väntade. Men också varma mackor och en grym vitchoklad /hallon mouse cheescake, mumma tog 2 bitar eftersom jag måste börja göda min beniga röv. Minjah var riktigt glad och skratta JÄTTE mycket åt sin farfar och hans hand. Hon är verkligen en glad skit, en duktig snäll och nöjd tjej! Har varit lite bekymrad över hur hon ska klara veckan med bara flaskan på dagarna med det klarar hon galant (bara om det är bröstmjölk i) napp har hon börjat gilla igen också och skratta gör hon varje dag, kanske alla 3 månaders baby's gör jag vet inte men känns som att hon är en väldigt duktig bebis. desutom sover hon hela nätterna ca 8 timmar! Det är min tjej det, måste ju skyta lite eftersom jag är så stolt över min dotter. Väl inne på det spåret är jag också nöjd över stefans insats denna vecka som har haft minjah kenzo och tandvärk men endå lyckats ha städat hemma varje dag! nu dags för några avsnitt av weeds och sängen

<3


uppe med tuppen

en dag avklarad 4 kvar...mitt på dagen när halva har gått och halva är kvar är värst men det kommer nog gå bra för minjah får fälja med när det är utflykter och annars också, så det funkar ju men endå så är det jobbigt. Desutom måste jag ringa till mina chefer idag för jag har fått lön 2 gånger den här månaden, kul kan det tyckas men har ingen lust att betala tillbaka en massa på skatten nästa år. Nä nu ska jag glömma nu bort bekymer och besvär och mysa med minjah innan jag åker och jobbar

mammas mys flicka

RSS 2.0