i <3 sova hela natten

fick sovmorgon idag med desutom sov minjah hela natten :)
nu kommer snart rebecca och elias hit och då åker vi och fikar sedan på kvällen ska jag till tumba och köpa Minjahs overall för att sen åka till hem till födelsedags barnet Habbe!
kameran funkar igen

smile!


tittut

kollar på 'min pappa är gravid' på tvn och busar med Minjah samtidigt! imorse sov vi länge för att ta igen efter ännu en gnällig natt, jäkla tänder kan inte alla bara komma på en gång?! Aja kenzo har fått massa motion idag och jag likaså, 2 timmar var vi ute skönt! sedan var det ju tänkt att jag skulle hinna med att städa idag men ne de hanns inte riktigt, tar igen de imorrn. Nu ska jag leka tittut med Baby för hon börjar tycka det är kul nu :)
Min kamera har gått sönder igen så nu får de bara plats typ 5 bilder innan minnet är fullt, funderar på att "tappa" den  i backen för så blev den lagad förra gången..

äntligen sängen

pustar ut efter en intensiv dag, efter ett par timmars sömn gick jag och minjah upp och gjjorde oss reo för dagen. Jossa kom och hämtade oss sedan åkte vi till gulliga lilla farmor. Stannade enda till 4 så väl hemma igen hann jag inte med så mycket mer än rasta kenzo för sedan åkte vi lite spontanskt igen. Den här gången till tumba och mötte mira, käkade thaimat som var ganska stark och tydligen är stark mat väldigt mättande så efter att jag ätit mig mätt var det mer än hälften kvar som jag fick med mig i en doggy bag, sedan gick vi hem till henne och var där en snabbis. Minjah skötte sig faktiskt exemplariskt eftersom hon sov under hela middagen och hela promenaden, vaknade och var på bra humör hos mira sedan när vi skulle gå började protsterna. Det resulterade i att jag bar henne från lövholmen till tumba station vilket faktiskt är ganska jobbigt så just nu är jag jävligt mör i ryggen. När vi kom hem igen gick jag ut på promenad igen då kenzo lekte rövare minst sagt ,mötte felicia och Linda utanför porten som jag tog en snackis med. Himla kul att träffa vänner från förr vilket jag kommer göra om inte allt för lång tid igen eftersom vi har klassåterträff planerad! Imorrn blir de hemma dag med storstädning så just nu vill jag bara sova och misstänker att de nog inte tar så lång tid innan jag befinner mig i drömmarnas värld.


ökenblomma

precis haft lite film mys här hemma medan Minjah sussa. Kollat på (än så länge halva) självbiografin om modellen Waris Dirie Desert flower. En film som fastnar i huvudet och kommer nog finnas kvar i mina tankar ett tag. grymt bra hitills och ska faktiskt låna boken och läsa också. Just nu är jag glad att varken Minjah eller jag inte är född i afrika och fått stå ut med omskärelse vilket är sjukt jävla galet. Läste nu någonstans att 90% av flickorna i afrika är omskurna, och tänk då hur många flickor som dör eller får leva med ständig smärta. ush blir så arg!

gokväll

En skön helg har glidit förbi, fast för mig känns det fortfarande som helg, de blir ju lite så när man är hemma varje dag. I lördags åkte jag hem till mami papi och syster. Stannade hela dagen och kvällen och kom hem med full mage som vanligt. På natten sedan hade jag jätte svårt att somna, vilket jag typ alltid har när inte kenzo är hemma. Känner mig otrygg utan min golden boy, så tror jag lyckades sova typ 4 timmar innan jag gick upp för att åka ut till grödinge. På eftermiddagen blev det dags för svamp plockning och herregud vad med svamp vi fick. Idag och inatt har minjah varit jätte grinig och nu lika så, så bäst att jag avslutar här nu, desutom börjar snart min tv kväll på 3an.


en riktigt god morgon

åh underbart att få gå upp och känna glädje och energi igen! Igår fick jag verkligen ladda mina batterier, hann storstäda ha fika besök utav systrarna och även skogspromenad med kenzo innan Minjah var tillbaka. Hon var ganska trött så redan vid halv 10 däckade hon i mitt knä. Nu känner jag mig faktiskt riktigt pigg så ska nog gå till sjön med kenzo nu!

sant!



ingen minjah ingen lur

Nu har Minjah åkt ifrån mig, och direkt fick jag dåligt samvete för att jag lämnade henne. Varför är det så?Jag vet ju att hon har det bra.. Aja hon kommer tillbaka ikväll och innan dess ska jag verkligen stor städa, desutom är min mobil borta så måste röja undan så den förhoppningsvis kommer fram under allt skit.



slut på batterier

Idag åkte jag o M till tumba och mötte elin där, köpte ett par leggins, åt mat och hämtade ett paket som jag fått ifrån liberoklubben! När vi kom hem var jag trött och frusen, nu är det verkligen höst! men när man har hund så det var baa klä på sig lite mer och gå ut på promenad endå. Vet inte om det är höstens fel men jag har fan ingen energi alls längre, inte på morgon inte på kvällen inte på dagen. skit tråkigt! men imorrn ska stefan ta minjah och kenzo en stund så jag får lite tid att ladda batterierna och städa i lugn och ro, behövs verkligen!
de varma sommardagarna är nu ett minne blott

morrn'

varit uppe ett tag nu utan minjah, det hör inte till vardagen! Jag trodde dock att jag skulle vara jätte effektiv och städa såhär på morgon kvisten men de har jag inte alls ork till eller kanske snarare ingen lust till. Får bli ikväll istället. Nu vaknade Minjah lät det som så dags för på klädning och utgång med Kenzo..

Nacka

Nu ligger vi i sängen efter en utmattande dag, varit i nacka med systeryster och updaterat minjah's garderob idag! Därefter blev det en sen pannkaks middag framför bonde söker fru. Är jätte trött nu och hoppas minjah blir det också snart och sover hela natten i sin säng  för det gjorde hon inte igår, hon var en riktig gnällspik desutom!! Inatt behöver jag verkligen sova för imorrn ska jag upp tidigt och städa innan vi ska träffa elin.

5 månader

Idag blir lilla baby 5 månader, och vid 5 månaders ålder har hon fått 2 små tänder, sitter själv (ibland) äter frukost och middag i puré form och rullar över från rygg till mage! Mycket har hänt med min lilla bebis om man gemför med hur hon var för 5 månader sedan, då sov hon typ hela tiden och den lilla tiden hon var vaken gick bara till att äta, hon var så gosig och somnade gott på mammas och pappas mage eller bröst och det har hon börjat göra nu igen! Igår kväll somnade Minjah för natten utan att ammas till sömns. Lilla gosunge!

måndag igen

Ännu en helg har kommit och gått och en riktigt grå och blöt måndag är här. i lördags fick vi beesök utav Rebecca och Elias några timmar, passade på att vara ute i solen också men av någon anledning hade jag typ ingen energi alls. På kvällen sedan blev jag bjuden på mat och min nya wokpanna invigdes. När söndagen kom träffade jag Tina, gick promenad och fikade. Efter våran promenad vart jag jätte kall så när frugan åkt hem hoppade jag och minjah in i en varm dush, Minjah älskar att dusha hon lägger huvudet mot min axel blir tung och jätte avslappnad. Efter dushen vart vi trötta och lyckades båda sova en stund, jag hade gärna sovit längre men blev väkt av att det ringde och efter det kunde jag inte somna om igen! På kvällen kom älskade kenzo tillbaka hem!

en tand!

Dagens upptäkt, Minjah har fått sin första tand. Den är jätte liten, ser den knappt men känner den med fingret.
min lipande solstråle <3

die facebook die

Skit dag! imorse gick jag upp tidigt, och när jag åt frukost gick jag in på facebook och kikade för sista gången för jag blev så jävla irreterad på folks extremt onödiga status uppdateringar. Jag förstår inte vitsen med att uppdatera varenda steg man gör på facebook. Tex "nu sitter jag i soffan igen, myyyyyyyyyyyys", "jobba idag" eller varför inte det jag hatar mest, dessa ointressanta kommentarer om vad ens unge gör var 5;e minut, detta är inte ordagrant men typ "åååh stackrs mitt lilla barn som bajsat i blöjan 5 gånger idag" och det absolut värsta är att folk kommenterar de också "nej stackars barn, min har bara bajsat 2 gånger" ... Ja jag är ganska less med andra ord så nu har jag och face gjort slut, får väl se om vi hittar tillbaka till varanndra någon dag. Efter the break up fick jag väcka Minjah för att vi skulle iväg, köper biljett till tåget för 36 kr, (helt jävla orimligt dyrt för att åka en station) och väntar in tåget men då skulle såklart SL strula och ha något trasigt tåg så det var 10 minuter sent vilket resulterade i att när vi är framme så missar vi bussen. Så då har jag gått upp tidigt, packat och fixat,släpat med hund och vagn för att bara åka en station fram och tillbaka för 36 spänn. När vi kom hem igen försökte jag passa på att sova samtidigt som minjah men det tog ett tag för mig att somna in så 2 minuter hann jag sova innan hon vaknade! Nu har jag precis packat upp det mesta jag köpte från ikea igår men lådorna och Minjah's stol får vänta för jag är inte på humör för att pilla med det nu.

puuhh...

Nu är jag och minjah trötta tjejer, eller jag är iaf det! Igår var vi inne stan med rebecca och käka thaimat, jonas kom på slutet också och det vart en väldigt trevlig kväll. Imorse gick vi upp tidigt, redan kl 9 var vi uppe och halv 12  var vi inne i stan igen. Tog en liten fika med sofie innan vi åkte hem igen. Så nu är vi äntligen hemma igen och dags för lunch för mig sen ska vi nog lägga oss i sängen och hoppas Minjah går med på en powernap för ikväll bär det av till den största energitjuven ever, IKEA.

det bästa just nu


sitter

Har hänt lite här hemma i Minjah's utveckling.
Hon sitter utan stöd!! kanske inte alltid helt utan men på god väg iaf :)


sega gråa dagar

Har varit två sega dagar som gått nu. I måndags var en sån dag då jag gjorde absolut ingenting, rätt skönt med en sån dag också. Igår hände inget spännande heller, städade hemma och sen kom pauline hit på kvällen och fikade med oss. Dock så håller jag på att avvänja mig vid fika och sötsaker på vardagar så vi åt god yogurt och frukt som fika, minst lika gott faktiskt. idag MÅSTE  jag fixa med lite papper och boka tandläkartid innan vi ska iväg på middags dejt med Rebecca..

spökhuset

blir inge åka iväg idag, jag är fortfarande inte helt frisk så vi stannar hemma idag, desutom hittade kenzo kyckling ben ute som han tuggade i sig så måste hålla koll på honom så han inte blir dålig.
inatt hände något väldigt läskigt, när minjah äntligen somnat och jag skulle just gå upp ur min säng för att lägga henne i sin säng så ramlar spegeln ner från väggen med en smäll. Kenzo blir jätte rädd och reser ragg, jag skriker så minjah vaknar och blir rädd sen springer kenzo ut ur rummet och där sitter jag livrädd med spöket i samma rum! Okej det kanske inte nödvändigtvis var något övernatuligt men hur vanligt är det att en tavelhängare skruvar ur sig ur väggen mitt i natten?
Jag lyckades locka in kenzo i sovrummet igen men han var lika rädd som jag och gömde sig under täcket resten av natten...
spegel spegel på golvet är...
en rädd kenzo

trött

Nu är jag riktigt riktigt trött, hade velat sova för länge sen men det vill inte Minjah den lilla natt ugglan. Måste få mig en god natt sömn snart för imorrn ska vi upp i tid och åka in till flashiga sturep. på lunch.
vill dra täcket över huvudet och sova NU

11 / 9

Jag är så trött, idag hade jag velat sova länge men det ville inte Minjah. Hade ganska svårt att sova igår, låg och grubblade och tänkte mycket på Ångrarna, en dokumentär jag såg för någon dag sedan som handlar om 2 gubbar som bytt kön till tjej sedan ångrat sig oc bytt tillbaka. Det är en sån där dokumentär som fastnat i huvud.
Innan jag låg i sängen och grubblade åkte jag och M in till stan där jag skulle in på Zara och kolla efter en jacka till mig och kappa till Minjah men nix självklart fanns inget utav det i rätt storlek så vi trängde oss igenom drottninggatan och mot gamla stan där Tina,Peter och några andra var. Gick en liten runda i gamla stan vilket resulterade att Minjah's kinder skakade som asplöv utav alla kullerstenarna haha! Sedan åkte jag och tina och handlade lite mat sen vidare hem till henne där vi åt,mös och hämtade lite energi innan vi var hemma igen.

härlig lördag

godmorgon härliga lördag! vet inte varför men idag känns som en bra dag. Har precis ätit fukost och försökt ge minjah lite mosad mango men ush det var tydligen inte gott. Hon gillar inte frukt och söta saker bara typ potatis och palsternacka.. Nu ska vi gå ut med kenzo sen får vi se om vi pallar röra oss till liljeholmen

myskväll

vi har haft en riktig myskväll! Minjah har varit jätte glad och skrattat åt det mesta och kenzo har varit besatt av mina öron, det är typ hans fetish. Nu kom vi precis in från kalla kvällspromenaden Minjah somnade i vagnen  och kenzo ligger redan under täcket. godnatt

Lûtzow-Lundberg

Jag är sjuk, eller förkyld med ett väldigt tungt huvud! kunde ju inte komma olägligre känner jag eftersom jag och tina skulle ha dejt imorrn, men förhoppningsvis mår jag bättre tills dess. Idag har dock inte varit särskilt kul, det var jobbigt att bara bädda sängen.
Igår mådde jag mycket bättre, och pappa,farmor,pauline,minjah och jag åkte hem till min kusin som fyllde 18 år! Bjöds på smörgårtårta och massa söta tårtor, såklart åt jag av alla söta tårtor men även 2 räkor och en tomat från smörgåstårtan. När jag kom hem sedan kom jag på att jag bara ätit massa skit under hela dagen, ingen mat utan bara kladdkaka,tårta,glass och frukt. Så nu blir det skärpning real food är vad som gäller!
Nu ska jag och nerbajsade baby dusha

frukt paus

Tar en lunch paus ifrån tvätten, eller fika paus kanske passar bättre. Mango och persika med glass. Minjah ligger och kissar ner min morgonrock och det tycks vara ganska roligt. Ska äta upp min goda frukt sallad nu sedan fortsätta med tvätten varvat med städning och promenad sen är det dags för oss att rulla till häggvik för födelsedags firande av Viktor

gossips

weehoo, gossips är tillbaka! eller är det bara jag som är seg..
haha vilken tönt jag är som saknat de

7 KILO KÄRLEK

Igår var vi på mammaträff och minjah fick vägas o mätas, hon väger nu 7.185 g men de börjar plana ut, mammas lilla tjockis är inte så tjock längre. Efter de åkte jag hem till syrran och fikade men både jag och Minjah var jätte trötta eftersom hon hade en vaken natt. Tror det var kartinplommon purén som gjorde ont i hennes lilla mage. Den här natten var betydligt lugnare, hon vaknade en gång och gnällde lite sedan somnade hon om. Efter att vi gått upp och plockat lite här hemma kom Sandra hit och bjöd på mat och så var det tänkt att vi skulle baka daim kladdkaka men tiden bara rann iväg och när hon skulle åka och hämta liam från dagis fanns fortfarande ingen kladdkaka, så jag gjorde den nu och herrejävlar var god den var. Nu är det dags att börja tänka på middag och jag är jätte sugen på firre :)
Minjah och jag från Aroz och Kenzos dejt...(måste göra något åt mitt hår NU)

fröken höst



kenzo and aroz sitting in the three and k-i-s-s-i-n-g

det har inte blivit särskilt mycket dator sittande för min del senaste tiden, har haft fullt upp. Igår var det födeledags middag för mor med galet god tårta. Minjah fick smaka lite av ett björnbär och sedan fick hon äran att vara den enda familjemedlemen som fick något från Venedig. 2 söta tröjor och kort byxor som blir lagom till nästa år. Vi kom iaf hem i ganska skaplig tid sen klockan 5 imorse betämde sig lilla damen för att vakna, ogillar hennes tidigamorgon rutiner hon införskaffat sig, fast vi ligger ju fortfarande och små slumrar till halv 11. Efter att vi gått upp, gått ut och gjort oss redo åkte vi till tumba och mötte Tess och Minjahs syssling Alicia. Hann kika runt lite i affärer och beställa lunch.Tess fick luncha fort eftersom dom hade ett bvc besök att passa. Efter att jag käkat upp min lunch gick jag och hjärtat till banken och äntligen sitter mina skattepengar på kontot :)
När vi kom hem hann Minjah bara äta innan vi gick ut igen, ner till träsket där vi träffade Tina och Aroz. Jag var jätte nervös över hur kenzo skulle vara mot en annan hanhund men det gick över förväntan! dom lekte ihop jätte bra, kanske till och med för bra eftersom dom även fick till lite snuskerier. Vi gick till vattnet också där dom bada tillsammans och hade skoj men skojet tog slut för kenzos del när vi kom hem för då visade han tydligt att han var trött och ville vara själv! Så ännu en gång hann vi typ bara in och vända innan vi gick ut igen. Den här gången tillbaka till tumba och mot grödinge där vi har chillat hela kvällen och god mat har jag såklart blivit bjuden på också. Det var våran måndag de, ska försöka sova nu för imorrn ska jag gå upp tidigt och gå på mammagrupp...

nattvaket

Inatt vaknade Minjah, och det sjuka är att jag inte vaknade direkt men jag drömde att det fanns någon jobbig unge som bara gnällde och gnällde och det tog aldrig slut. Inte så konstigt eftersom det var minjah som gnällade kl 03 på natten. Till slut så vaknade jag ju och hon fick komma upp och äta sen lät jag henne sova i min säng resten av natten. Hoppas verkligen att det bara var förstoppningen som gjorde att hon vaknade inatt och inte blir till någon rutin nu. jag älskar ju min helnatts sömn

lördag

Imorse tog vi en sen sovmorgon trots att vi la oss redan vid 11 igår. Men efter att vi kommit upp och gjort oss klara åkte vi iväg till tumba och mötte Sofie, Sofie och deras pojkar. Dom åt lite mat medan jag fortfarande var mätt efter min sena frukost sedan hann vi svänga förbi hm också och då hittade jag koftan som minjah har suktat efter så länge! Så en liten leopard kofta och strumpor fick följa med oss hem. Nu sitter vi här hemma i lugnet och väntar på att älskade Kenzo ska komma hem igen. Gud så jag saknade honom inatt, han är alltid så mysig efter att minjah har lagts i sin säng för då kommer han och ska ligga som en kringla under täcket, mysis! Dock behövde jag nog vara ifrån honom för att kunna sakna och uppskatta honom mer! det är ju så, you don't know what you got until it's gone ;)

minjah's första skor

såklart blev det ju inte som planerat idag, så jävla irreterande varför blir jag ens förvånad? Minjah fick iaf följa med mig till stan och hon skötte sig galant trots att hon fick ligga i vagnen hela tiden, åka in och ut ur affärer där det dunkades hög musik och äta på en äcklig toalett. Så hon fick en present av mig, SINA FÖRSTA SKOR! Dock är dom lite stora än men det var meningen för jag vill att hon ska kunna ha dom när hon byter till sittvagn om 1-2 månader. Jag lyckades också shoppa lite till mig själv, tröja byxa och nya skor. Mina fötter har ju tydligen växt under graviditeten så från att ha storlek 35.5 till 36.5 i converse size. tack för den lixom! Nu har jag iaf skor som passar och är rejält mätt på shopping. inge mera slösa på ett tag nu!
Efter stan fick älsklingen smaka köpt majs puré för första gången, innan har hon bara ätiit hemkokt puré men den köpta gick ner den med. Nu blir det soffhäng resten av kvällen

stora staden utan kärleks humlan

Idag kommer jag att vara utan min lilla glädjekälla ett tag. Jag ska in till stan med tina och leta efter skor och lite annat så det kommer ju att underlätta då att inte ha en hund eller barnvagn med sig. Jag ska äta upp min frulle nu bli sedan börjar det bli dags att göra sig i ordning :)

RSS 2.0